مقاله روش تولید و سنجش نیمه صنعتی آفلاتوکسین در محیط کشت برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله روش تولید و سنجش نیمه صنعتی آفلاتوکسین در محیط کشت برنج دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش تولید و سنجش نیمه صنعتی آفلاتوکسین در محیط کشت برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش تولید و سنجش نیمه صنعتی آفلاتوکسین در محیط کشت برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش تولید و سنجش نیمه صنعتی آفلاتوکسین در محیط کشت برنج :

تعداد صفحات :۱۷

خلاصهآفلاتوکسینB1یکی از مهمترین سموم قارچ آسپرژیلوس فلاووساست که غذا و علوفه را آلوده می­کند. هدف از اجرای این مطالعه تولید و سنجش میزان آفلاتوکسین تولید شده بر روی محیط­ کشت برنج جهت اجرای مطالعات تحقیقاتی می­باشد. در مطالعات برون تنی­، سویه­ مرجع قارچ­ آسپرژیلوس فلاووس (Aspergillus flavus)تهیه شده از مرکز کلکسیون قارچ ها و باکتری های سازمان پژوهش­های علمی و صنعتی ایران PTCC NO : 5004 (IR111) ­( در محیط کشت (PDA)­ Potato dextrose agar تکثیر شد. قارچ تکثیر شده سپس به محیط کشت برنج جهت تولید آفلاتوکسینB1 منتقل گردید. نتایج حاصل نشان داد که اصلی ترین عامل محیطی مؤثر بر تولید آفلاتوکسین­B1 در محیط­ کشت برنج دمای محیط و شرایط انکوباسیون (میزان نور محیط)می­باشد. همچنین، تولید آفلاتوکسین تحت شرایط رطوبتی یکسان در محیطی تاریک با دمای oC 24 به بیشترین میزان ممکن خواهد رسید. در حالی که بدترین شرایط محیطی برای تولید آفلاتوکسین، محیطی روشن با دمای oC 40 تشخیص داده شد. در این پژوهش مشخص گردید که دما و نور عوامل مؤثری در تولید آفلاتوکسین به شمار می­روند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.