مقاله ارزیابی روند تغییرات کاربری اراضی منطقه حفاظت شده کبیرکوه با استفاده از GIS RS (مطالعه موردی :استان ایلام )


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی روند تغییرات کاربری اراضی منطقه حفاظت شده کبیرکوه با استفاده از GIS RS (مطالعه موردی :استان ایلام ) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روند تغییرات کاربری اراضی منطقه حفاظت شده کبیرکوه با استفاده از GIS RS (مطالعه موردی :استان ایلام )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روند تغییرات کاربری اراضی منطقه حفاظت شده کبیرکوه با استفاده از GIS RS (مطالعه موردی :استان ایلام )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روند تغییرات کاربری اراضی منطقه حفاظت شده کبیرکوه با استفاده از GIS RS (مطالعه موردی :استان ایلام ) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

تغییرات کاربری اراضی یکی از فاکتورهای مهم در تغییر جریان هیدرولوژیک ، فرسایش حوزه و انهدا م تنوع زیستی می باشد . لذا می توان با اطلاع از روند تغییرات کاربری اراضی در راستای هدایت اکوسیستم به سمت تعادل قدم برداشت . این مطالعه به منظور بررسی تغییرات کاربری اراضی منطقه حفاظت شده کبیرکوه در دهه های اخیر با استفاده از تصاویر ماهواره ای موجود منطقه انجام گرفته است . در این تحقیق به منظور تهیه نقشه های پوشش اراضی منطقه از تصاویر ماهواره ای لندست سالهای ۱۹۸۸ و ۲۰۰۲ استفاده گردید . سپس با استفاده از روش طبقه بندی نظارت شده و روشهای مختلف آن نقشه پوشش اراضی از روی تصاویر ماهواره ای تهیه گردید . مقایسه نقشه های کاربری اراضی در طول ۱۴ سال نشان داد که سطح اراضی کشاورزی از حدود ۸ درصد سطح کل حوزه در سال ۱۹۸۸ به حدود ۱۱ درصد در سال ۲۰۰۲ افزایش یافته است . بیشترین این تغییرات در سازندهای دوران چهارم اتفاق افتاده اند . از دلایل این امر می توان به حاصل خیز بودن این سازند و همچنین شیب کمی که این سازند در آن قرار گرفته است اشاره نمود که کشاورزان به راحتی اراضی جنگلی و مرتعی موجود در این منطقه را تخریب نموده و به اراضی کشاورزی خود اضافه نمود ه اند . بر طبق نتایج حاصله،دامنه تغییر شاخص پوشش گیاه )NDVI) مربوط به سال ۱۹۸۸ برابر -۰/۸۵ (حداقل )و +۰/۹۶ (حداکثر ) است . این دامنه اعداد نشان دهنده این است که در سال ۱۹۸۸ در منطقه کبیر کوه نواحی دارای پوشش گیاهی بسیار خوب و تخریب شده نیز وجود داشته اند .نتایج آماری مربوط به سال ۲۰۰۲ نشان می دهد که پوشش گیاهی از سال ۱۹۸۸ تا ۲۰۰۲ کاهش یافته و تخریب گردیده است .حداقل شاخص پوشش گیاهی در این سال۵۰ -۰/ و حداکثر ان +۰/۴۳ است که نشان دهنده تخریب پوشش گیاهی است، .در زمینه ارزیابی صحت تصاویر طبقه بندی شده میتوان گفت اکثر نقاط برداشت شده در کاربریهای مختلف بر روی نقشه کاربری اراضی تهیه شده از تصاویر ماهواره ای سال ۲۰۰۲ منطبق هستند . نتایج نشان داد که حدود ۸۲ درصد مناطق با نقاط برداشت شده تطابق دارند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.