مقاله امکان سنجی استفاده از تصاویر ماهواره ای Aster و ETM+ برای تفکیک و طبقه بندی نهشته های کواترنری منطقه سپه اصفهان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی استفاده از تصاویر ماهواره ای Aster و ETM+ برای تفکیک و طبقه بندی نهشته های کواترنری منطقه سپه اصفهان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی استفاده از تصاویر ماهواره ای Aster و ETM+ برای تفکیک و طبقه بندی نهشته های کواترنری منطقه سپه اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی استفاده از تصاویر ماهواره ای Aster و ETM+ برای تفکیک و طبقه بندی نهشته های کواترنری منطقه سپه اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی استفاده از تصاویر ماهواره ای Aster و ETM+ برای تفکیک و طبقه بندی نهشته های کواترنری منطقه سپه اصفهان :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

استفاده از اطلاعات ماهواره ای در زمین شناسی به خصوص تصاویر سنجنده های سری Landsat سابقه ای ً نسبتا روشن دارد . اما در سالهای اخیر سنجنده های ETM+ و Aster توانستند به سرعت بین زمین شناسان نفوذ کرده واکثر کاربردها را به خود اختصاص دهند . اما استفاده از این تکنیک در مطالعه کواترنر موضوعی است که علی رغم اهمیت زیاد ، تابحال به ندرت به آن پرداخته شده و مطالعات و تحقیقات بیشتری را طلب می کند .
در تحقیق حاضر منطقه سه از توابع شهرستان میمه اصفهان ، که یکی از مناطق مورد مطالعه مر کز تحقیقات و بخش آبخیزداری به شمار می رود ، انتخاب گردید و هدف نهایی طبقه بندی دقیق از لحاظ ویژگیهای فیزیکی ،نظیر دانه بندی و زمین شناسی بر روی رسوبات و نهشته های کواترنری این منطقه است . در این رابطه ، ۶ باند از سنجنده ETM+ و ۹ باند از سنجنده Aster مورد استفاده قرار گرفت . از پردازشهای مختلفی نیز استفاده شد . ترکیبهای رنگ ی و تول ید و یژگیهای جد ید از طر یق نسبت باند ی، داده هائ ی بودند که به کمک داده ها ی زمینی در تفس یر بازتابش طیفی عوارض استفاده شدند . به منظور بررسی کارائی روشهای رقومی استخراج اطلاعات، ابتدا از تحلیل مؤلفه ها ی اصلی برای ورود به طبقه بندی نظارت شده و نظارت نشده استفاده شد . در نهایت سعی شد با استفاده از طرحی ترکیبی از این دو نوع طبقه بندی دقت کار بالا رود .
نتایج این مطالعه حاکی از آن است که استفاده از تصاویر سنجنده Aster در مطالعات زمین شناسی و به خصوص کواترنری نتایج بهتری را نسبت به تصاویر ETM+ خواهد داشت که قدرت تفک یک ط یفی بالاتر علت عمده آن است . همچنین در قسمت پردازشهای رقومی مشخص شد که آنالیز مولفه اصلی در تشخیص بعضی از سازندها می تواند مفید واقع شود . استفاده از باندهای ویژه برای انجام طبقه بندی نیز مورد استفاده قرار گرفت که دقت حاصل از این عمل نیز بیشتر از دقت طبقه بندی در موارد ذکر شده قبلی است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.