پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن دارای ۵۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن :

اسلاید ۱ :

هدف

    از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی  از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای سلامتی جامعه محسوب می شوند پس در اینجاست که لازمه توجه و تحقیق در رابطه با این موضوع برای حفظ سلامتی جامعه و جلوگیری از ضررهای اقتصادی روشن می گردد.

اسلاید ۲ :

     بر اساس گزارشات سازمان FAO  سالیانه ۲۰ %‌از محصولات غذایی تولید شده در دنیا توسط سموم قارچی آلوده می شوند که در این آلودگی آفلاتوکسین ها سهم بیشتری نسبت به سایرسموم دارند و همچنین میزان زیان های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده و خسارات وارده به محصولات کشاورزی آمریکا در هر سال ۱۰۰ میلیون دلار اعلام شده است.

اسلاید ۳ :

مقدمه و تاریخچه :

    مایکوتوکسین ها متابولیتهای ثانویه قارچها هستند که دارای اثرات سمی ، سرطان زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند .

    واژه مایکوتوکسین از لغت یونانی Myke به معنی قارچ و لغت Toxin به معنی سم گرفته شده است. آفلاتوکسین ها مایکو توکسین هایی هستند که توسط دو نوع کپک به نام Aspergillus Flavous  , Aspergillus Parasiticus , ایجاد می شوند کلمه Aflatoxin  مشتق از ابتدای کلمات آسپرژیلوس فلاووس و توکسین به معنای سم است.

اسلاید ۴ :

   کشف آفلاتوکسین ها در دهه ۱۹۶۰ در انگلستان به دنبال بیماری ناشناخته به نام بیماری X بوقلمون بدلیل مسمومیت ناشی از مصرف بادام زمینی آلوده به سم موجود در خوراک طیور که منجر به تلف شدن تعداد زیادی بوقلمون و اردک شده بود صورت گرفت.

۱۷ نوع آفلاتوکسین در طبیعت تشخیص داده شده است که بین آنها آفلاتوکسین های G2,G1, B2, B1 مهم ترین هستند.

برا ساس تحقیقات انجام شده توسط کارناگان و آلگرفت کمی پس از کشف آفلاتوکسین ها احتمال وقوع باقیمانده های آفلاتوکسینی در شیر و فرآورده های حیوانی بدست آمده از دام هایی که مواد غذایی آلوده به آفلاتوکسین دریافت کرده بودند تشخیص داده شد. این سم آفلاتوکسین M نام گرفت.

اسلاید ۵ :

مایکوتوکسین ها

    مایکوتوکسین ها به همراه سایر متابولیت ها ی قارچی نظیر آنتی بیوتیک ها ، آلدهیدها و نظایر آنها ترکیباتی هستند کــه در مراحل پایانی رشد قارچ بوسیله سلولهای قارچی تولیـــد می شوند این گونه متابولیت ها که تحت عنوان متابولیت های ثانویه  شناخته شده اند برای خود سلول قارچی هیچگونــــه فایده ای ندارند تا کنون ۱۵۰ نوع مایکوتوکســــین مختـــلف شناسایی شده که از رایج ترین  آنها می توان آفلاتوکسین ها، اکراتوکسین، زیرالنون، فامینوسین را نام برد.

اسلاید ۶ :

از جمله خصوصیات مایکوتوکسین ها

.۱غالبا هیدو کربنهای حلقوی هستند

.۲اکثرا وزن مولکولی پایین دارد

.۳در برابر عوامل فیزیکی مقاومند

.۴جزء مسمومیت زا های بالقوه هستند

 قارچهای مولد مایکوتوکسین ها را می توان به ۳ گروه طبقه بندی کرد :

جنس آسپرژیلوس

جنس پنی سیلیوم

جنس فوزاریوم 

اسلاید ۷ :

فاکتورهای موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم 

.۱رطوبت سوبسترا

.۲رطوبت نسبی

.۳دما

.۴ترکیب سوبسترا

.۵حضور MO های رقیب

.۶نوع سویه قارچی

اسلاید ۸ :

افلاتوکسین ها

v در میان مایکوتوکسین ها ، آفلاتوکسین ها  مهمترین وخطرناک ترین آنها هستند و بیماری های ناشی از تغذیه مواد آلوده به آفلاتوکسین ، خطرات قابل ملاحظه ای را برای انسان ، دام و طیور به همراه دارد.

v تاکنون بیش از ۱۷ نوع افلاتوکسین شناخته شده است .

vچهار نوع آفلاتوکسین مهم در طبیعت : آفلاتوکسین های G2,G1, B2, B1 از جمله محصولات متابولیکی آفلاتوکسین ها : آفلاتوکسینهای M4, M2, M1

vافلاتوکسین B1خطرناک ترین است .

اسلاید ۹ :

انواع آفلاتوکسین ها

آفلاتوکسین  : B1 آفلاتوکسین B1 با وزن مولکولی ۳۱۲ و با فرمول C17H12O2در مقابل نور ماورای بنفش، فلورسانس آبی نسبتاً قوی از خود نشان می‌دهد. این آفلاتوکسین به شکل بلورهای کریستالی بیرنگی است و در حرارت ۲۶۹-۲۶۸ درجه سانتیگراد که نقطه ذوب آن است، تجزیه می‌شود.

آفلاتوکسین G1  : آفلاتوکسین G1 با وزن مولکولی ۳۲۸ و با فرمول C17H12O7که در برابر اشعه ماورای بنفش ساطع‌کننده نور فلورسانس سبز است .نقطه ذوب این آفلاتوکسین ۲۴۶-۲۴۴ درجه سانتیگراد می‌باشد .

اسلاید ۱۰ :

    آفلاتوکسین B2 و G2  : آفلاتوکسین B2 با وزن مولکولی ۳۱۴ و با فرمول C17H14O6 و آفلاتوکسین G2 با وزن مولکولی ۳۳۰ و با فرمول C17H14O7می‌باشد. این آفلاتوکسین‌ها به ترتیب در مقابل نور ماورای بنفش، فلورسانس آبی و سبز از خود ساطع می‌کنند. نقطه ذوب آنها نیز به ترتیب ۲۸۹-۲۸۶ و ۲۴۰-۲۴۷ درجه سانتیگراد است. آفلاتوکسین‌های B1 وG1 را از هیدروژناسیون دقیق آفلاتوکسین‌های B2و G2 می‌توان به دست آورد.           

آفلاتوکسین‌های M1 و M2 : متابولیت هیدروکسیل دار شده افلاتوکسین B1 و B2 هستند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.