مقاله اثر استفاده از تفاله ریشه شیرین بیان در جیره غذایی بره های پرواری کردی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر استفاده از تفاله ریشه شیرین بیان در جیره غذایی بره های پرواری کردی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر استفاده از تفاله ریشه شیرین بیان در جیره غذایی بره های پرواری کردی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استفاده از تفاله ریشه شیرین بیان در جیره غذایی بره های پرواری کردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر استفاده از تفاله ریشه شیرین بیان در جیره غذایی بره های پرواری کردی :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
عصاره ریشه گیاه شیرین بیان در صنایع دارویی مورد استفاده قرار می گیرد . در استان ایلام کارخانه عصاره گیری ریشه شیرین بیان وجود دارد که پس از استخراج عصاره، پس مانده آن باقی می ماند . در این تحقیق، ترکیبات شیمیایی تفاله ریشه شیرین بیان اندازه گیری شده و سپس سطح مناسب آن در جیره غذایی بره های پرواری تعیین گردید . میانگین پروتئین خام %)۸/۰۵) ، فیبر خام %)۳۸) ، انرژی خام ۴۳۹۴/۶) کیلوکالری درکیلوگرم ) ، چربی خام %)۰/۷) ، خاکستر %)۹/۴) ، %)۶۷/۷)NDF ، %)۴۶/۷) ADF ، %)۲۰/۴) ADL و مواد معدنی شامل کلسیم %)۰/۸۷) و فسفر %) ۰/۲۳) بدست آمد . بمنظور تعیین سطوح مناسب تفاله ریشه شیرین بیاندر جیره غذایی بره های پرواری اثرات چهار جیره غذایی آزمایشی با سطوح ۰ ، ۱۳/۵ ، ۲۰ ، ۲۶/۵ درصد تفاله ریشه شیرین بیان مورد بررسی قرار گرفت . در این آزمایش از ۳۲ راس بره نر کردی با میانگین وزنی ۳۰ ± ۲ کیلوگرم در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با چهار جیره غذایی و چهار تکرار و ۲ مشاهده به مدت ۹۰ روز استفاده گردید . نتایج نشان داد میانگین افزایش وزن روزانه بره های تغذیه شده با جیره های حاوی ۰ ، ۱۳/۵ ، ۲۰ و ۲۶/۵ درصد تفاله ریشه شیرین به ترتیب ۲۱۲/۰۸ ، ۲۰۷/۰۰ ، ۲۱۳/۳۳ و ۲۲۱/۱۷ گرم و میزا ن ماده خشک مصرفی روزانه آنها به ترتیب ۱۶۱۵/۷۵ ، ۱۵۵۱/۲۵ ، ۱۵۸۰/۲۵ و ۱۶۰۷/۷۵ گرم و میانگین ضریب تبدیل غذایی برای بره های تغذیه شده باجیره های مذکور به ترتیب ۷/۹۲ ، ۸/۱۵ ، ۷/۹۴ و ۷/۳۶ بود ، اختلاف میانگین این صفات ازنظر آماری معنی دارنبود ) . (P>0/05 باتوجه به نتایج حاصل از آزمایش، سطوح متفاوت تفاله ریشه شیرین بیان هیچگونه تأثیر سویی برروی صفات تولیدی بره های پرواری نداشته و همچنین ازنظراقتصادی قیمت جیرهای آزمایشی کاهش مناسب داشت، لذا سطح ۲۶/۵ درصد تفاله ریشه شیرین بیان درجیره غذایی بره های پرواری قابل توصیه است .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.