مقاله استفاده از خرمای کم کیفیت ( کنگه ) در تغذیه بره های پرواری استان بوشهر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از خرمای کم کیفیت ( کنگه ) در تغذیه بره های پرواری استان بوشهر دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از خرمای کم کیفیت ( کنگه ) در تغذیه بره های پرواری استان بوشهر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از خرمای کم کیفیت ( کنگه ) در تغذیه بره های پرواری استان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از خرمای کم کیفیت ( کنگه ) در تغذیه بره های پرواری استان بوشهر :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
استان بوشهر با داشتن ۵ میلیون اصله نخل از مناطق خرما خیز مهم ایران می باشد که سالانه حدود ۱۴۰ هزار تن خرما تولید می کند و حدود ۱۵ – ۱۰ درصد آنرا ضایعات خرما تشکیل می دهد . به منظور بررسی تاثیر سن، نوع ضایعات و درصد استفاده از ضایعات خرما یک آزمایش فاکتوریل با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی شامل سه سطح جیره غذایی ۰) ، ۱۰ و ۲۰ درصد خرمای وازده ) و ۲ سن شروع پروار بندی ۴-۵) و ۶-۷ ماه ) با ۶ تکرار و در هر تکرار ۲ راس بره اجرا گردید . نتایج آزمایش نشان داد که سن شروع پروار بر روی افزایش وزن روزانه تاثیر معنی داری ندارد ولی برخوراک مصرفی روزانه و ضریب تبدیل خوراک تاثیر معنی داری دارد ).P<0/01) بره های ۶-۷ ماهه افزایش وزن و خوراک مصرفی بالات ری نسبت به بره های ۴-۵ ماهه داشتند اما بره های ۴-۵ ماهه ضریب تبدیل خوراک بهتری را نشان دادند . درصد خرمای وازده تأثیر معنی داری بر افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراک و خوراک مصرفی روزانه نداشت ).P>0/
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.