مقاله امکان سنجی استفاده بهینه از ضایعات محصولات باغی ( انجیر )
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله امکان سنجی استفاده بهینه از ضایعات محصولات باغی ( انجیر ) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله امکان سنجی استفاده بهینه از ضایعات محصولات باغی ( انجیر ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی استفاده بهینه از ضایعات محصولات باغی ( انجیر )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله امکان سنجی استفاده بهینه از ضایعات محصولات باغی ( انجیر ) :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در ایران میوه انجیر بیشتر به صورت تازه وخشک مورد استفاده قرار می گیرد . سطح زیر کشت آن درکل کشوردر سال ۱۳۸۴ ، ۵۱۲۵۶ هکتار و میزان تولید آن ۸۷۵۲۲ تن می باشد . استان فارس و در راس آن شهرستان استهبان مهمترین استان و شهرستان تولید کننده و صادر کننده انجیر خشک می باشد . در کشور حدود ۳۰ درصد ضایعات انجیر وجود دارد که با برنامه ریزی صحیح می توان این ضایعات را فراوری کرده و به این ترتیب با کاهش این ضایعات می توان موادی با ارزش افزوده به دست آورد که میتواند سود آوری خوبی برای کشور ما داشته باشد . از ضایعات انجیر می توان در تهیه فراورده های متنوع مانند : تولید مربا ، کمپوت، کلوچه، مارمالاد، شربت و . . . ، استفاده نمود همچنین از دم انجیر، شیرابه انجیر و خواص آن، از برگ انجیر و مزایای آن و از چوب انجیر درصنعت تولید نئوپان وکاغذ می توان استفاده نمود . در این مطالعه ابتدا زائدات انجیر و محصولاتی که از آن می توان به دست آورد تعیین گردید سپس بر اساس وضعیت موجود ، آینده مطلوب آن بررسی شد و در نهایت با استفاده از تحلیل SWOT نقاط قوت و ضعف ، فرصت ها و تهدیدهایی که در مورد هر یک از محصولات به دست آمده از ضایعات وجود داشت، مورد بررسی قرار گرفت . نتایج نشان داد که در مورد مربای انجیر از انجیرهای ضایعاتی و محصولات مشابه آن میانگین نمره داخلی ۶/۷ ، میانگین نمره خارجی ۳/۱۸ و استراتژی آن از نوع تهاجمی – توسعه میباشد و با توجه به وجود نقاط قوت فراوان و فرصت های فرارو می توان در شرایط فعلی این صنعت را توسعه داد . در مورد انجیر پرسی مرطوب نیز میانگین نمره داخلی ۱۰/۱۸ و میانگین نمره خارجی ۵/۱۹ و استراتژی آن از نوع تهاجمی – توسعه می باشد که در اینجا نیز به دلیل وجود نقاط قوت فراوان و به منظور بهره گیری از فرصت ها و با توجه به نبود تهدیدهایی جدی می توان این صنعت را توسعه داد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.