مقاله بررسی خصوصیات سیلویی تفاله لیمو ترش با افزودن خرمای ضایعاتی به عنوان خوراک دام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات سیلویی تفاله لیمو ترش با افزودن خرمای ضایعاتی به عنوان خوراک دام دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات سیلویی تفاله لیمو ترش با افزودن خرمای ضایعاتی به عنوان خوراک دام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات سیلویی تفاله لیمو ترش با افزودن خرمای ضایعاتی به عنوان خوراک دام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات سیلویی تفاله لیمو ترش با افزودن خرمای ضایعاتی به عنوان خوراک دام :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

تفاله لیمو ترش حاصل از کارخانجات آبلیموگیری و خرمای ضایعاتی از منابع خوراکی با ارزش برای تغذیه دام هستند . لذا در یک طرح آماری کاملاً تصادفی به روش فاکتوریل (۴×۵) اثرات سطوح مختلف خرمای ضایعاتی بجای ملاس در ترکیب تفاله لیمو ترش سیلو شده مورد ارزیابی قرار گرفت . پنج گروه سیلو تهیه شد و در چهار زمان برداشت ۴۵) ، ۹۰ ، ۱۳۵ و ۱۸۰ روز ) از آنها نمونه برداری بعمل آمد . مواد پایه سیلوها شامل تفاله تازه لیمو ترش، کاه گندم و اوره بود که به ترتیب حاوی ۶/۵ درصد ملاس ( شاهد ) ، فاقد ملاس و خرمای ضایعاتی، ۶/۵ ، ۱۱ و ۱۵ درصد خرمای ضایعاتی بود . سیلوها در ۸۰ بشکه پلی اتیلن تهیه شدند و در هر مرحله از ۲۰ سیلو نمونه برداری شد . میزان ماده خشک، پروتئین خام، pH و ازت آمونیاکی آنها اندازه گیری شد . سیلوها بوی خوبی داشتند رنگ آنها قهوه ای بود و با افزایش درصد خرما، رنگ سیلوها تیره تر می شد . نتایج تجزیه شیمیایی، میزان ماده خشک سیلوها را بترتیب ۳۴/۰۸ ، ۳۳/۱۳ ، ۳۵/۲۸ ، ۳۶/۲۴ و ۳۶/۳۰ درصد، پروتئین خام ۱۰/۱۰ ، ۱۰/۳۲ ، ۹/۸۰ ، ۱۰/۰۱ و ۹/۸۴ درصد و میزان pH را ۴/۰۰ ، ۴/۰۹ ، ۳/۹۹ ، ۳/۹۷ و ۳/۹۳ و میزان ازت آمونیاکی را ۴۸/۱۳ ، ۵۷/۳۱ ، ۴۷/۸۸ ، ۳۹/۱۹ و ۳۷/۵۰ گرم در هر کیلوگرم کل ازت نشان داد . از لحاظ درصد پروتئین خام اختلافی نشان ندادند ) P>0/05) ولی از لحاظ درصد ماده خشک، pH و ازت آمونیاکی اختلاف معنی دار مشاهده شد ).P<0/01) در مقایسه بین گروه ها، بیشترین اختلاف بین سیلوی گروه دوم ( فاقدملاس و خرما ) و گروه پنجم ( حاوی ۱۵ درصد خرما ) مشاهده شد ).P<0/01) زمان برداشت سیلوها بجز در pH ، در سایر موارد اثر معنی داری نداشت و اثر متقابل بین فرمولهای سیلویی و زمان برداشت نیز معنی دار نبود . نتایج حاصل بیان می کند که می توان از ۱۵ درصد خرمای ضایعاتی در ترکیب تفاله لیموی سیلو شده استفاده نمود و سیلو را بعد از گذشت ۴۵ روز برداشت نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.