مقاله ارزیابی تاثیر تیمار شیمیایی بذور جو با قارچ کش های متداول در کنترل بیماری لکه نواری جو در شرایط مزرعه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر تیمار شیمیایی بذور جو با قارچ کش های متداول در کنترل بیماری لکه نواری جو در شرایط مزرعه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر تیمار شیمیایی بذور جو با قارچ کش های متداول در کنترل بیماری لکه نواری جو در شرایط مزرعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر تیمار شیمیایی بذور جو با قارچ کش های متداول در کنترل بیماری لکه نواری جو در شرایط مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر تیمار شیمیایی بذور جو با قارچ کش های متداول در کنترل بیماری لکه نواری جو در شرایط مزرعه :

مقاله ارزیابی تاثیر تیمار شیمیایی بذور جو با قارچ کش های متداول در کنترل بیماری لکه نواری جو در شرایط مزرعه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۶ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۱۷ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تاثیر تیمار شیمیایی بذور جو با قارچ کش های متداول در کنترل بیماری لکه نواری جو در شرایط مزرعه
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لکه نواری جو
مقاله ضدعفونی بذر
مقاله کنترل شیمیایی
مقاله قارچ کش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر قارچ کش های رایج بر کنترل بیماری لکه نواری جو، بذور آلوده از مزارع جو رقم پروپ استار مبتلا به این بیماری واقع در منطقه آچاچی شهرستان میانه جمع آوری و درصد آلودگی بذرها در حدود ۷۲ درصد تعیین شد. برای ارزیابی تاثیر دز ۰۵، ۱ و ۲ در هزار از قارچ کش های کاربوکسین، کاربوکسین تیرام، تیلت، کاربندازیم، رورال -تی اس، بنومیل، دینیکونازول، دیفنوکونازول، مانب و مانکوزب بر قوه نامیه بذر، آزمایشی در شرایط گلخانه در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار انجام و تمامی دزهای مربوط به قارچ کش تیلت و دز ۲ در هزار از کاربوکسین تیرام از لحاظ اثر بر قوه نامیه بذر با تیمار شاهد اختلاف معنی دار نشان ندادند. در آزمایش دیگری که در مزرعه در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام شد، پس از اعمال دزهای توصیه شده از قارچ کش های فوق الذکر، تعداد ۱۰۰ بذر در هر کرت به طول ۱۰ متر به فاصله ۱ سانتی متری از هم کاشته شد. درصد گیاهان آلوده هر کرت محاسبه و تجزیه و تحلیل آن ها با آزمون دانکن در سطح احتمال ۰۰۵ نشان داد که دز ۲ در هزار کاربوکسین و تمام دزهای مورد استفاده تیلت بر قوه نامیه بذور اثر منفی داشتند. هم چنین دزهای توصیه شده دو قارچ کش بنومیل و کاربندازیم بر کنترل بیماری بی تاثیر بودند. ولی اثر سایر قارچ کش ها اختلاف معنی داری با شاهد نشان داده و همگی برای کنترل بیماری به طریقه ضدعفونی بذور قابل توصیه بودند. با این حال از لحاظ آماری موثرترین قارچ کش ها رورال تی اس و مانکوزب و کم اثرترین آن ها مانب و دیفنیکونازول ارزیابی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.