مقاله محصولات فرعی مرکبات : تولید، خصوصیات و بهبود ارزش تغذیه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله محصولات فرعی مرکبات : تولید، خصوصیات و بهبود ارزش تغذیه ای دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله محصولات فرعی مرکبات : تولید، خصوصیات و بهبود ارزش تغذیه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محصولات فرعی مرکبات : تولید، خصوصیات و بهبود ارزش تغذیه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله محصولات فرعی مرکبات : تولید، خصوصیات و بهبود ارزش تغذیه ای :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
نشخوارکنندگان بخوبی می توانند از مواد مغذی ضایعات کشاورزی و خوراک یا محصولات فرعی استفاده کنند . مصرف میوه های مرکبات توسط انسان بصورت تازه یا آبمیوه فرآوری شده بوده که در ایران تولید این میوه ها بیش از ۷۰۰۰۰ تن می باشد . بعد از آب گیری میوه، بقایای باقیمانده را پوست ( فلاویدو و آلبدو ) ، تفاله، غشاها، هسته ها و دانه ها تشکیل می دهند . هنگام فرآوری، بخش اصلی محصولات فرعی مرکبات تفاله تازه مرکبات بوده که حاوی ۶۰-۶۵ درصد پوست، ۳۰-۳۵ درصد بخش های دیگر تفاله و ۰-۱۰ درصد دانه ها می باشد . اگرچه اکثر محصولات فرعی مرکبات دارای مقادیر نیتروژن، NDF پایین و غلظت مناسب مواد مغذی بوده اما فرآوری، ارزش تغذیه ای این محصولات را بالا می برد . تفاله تخمیر نشده مرکبات حاوی سطوح بالایی
از گلوکز و سطوح پایین مواد مغذی دیگر می باشد . به هرحال، عمده ترین مزیت تغذیه محصولات فرعی مرکبات توسط نشخوارکنندگان، هزینه پایین این محصولات بوده و قابلیت هضم این محصولات فرعی بین گونه های نشخوارکنندگان مشابه می باشد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.