مقاله مقایسه کمپوست های تولیدی در فصول مختلف سال و اثرات آنها بر جوانه زنی و خصوصیات رشدی گیاه شاهی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه کمپوست های تولیدی در فصول مختلف سال و اثرات آنها بر جوانه زنی و خصوصیات رشدی گیاه شاهی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه کمپوست های تولیدی در فصول مختلف سال و اثرات آنها بر جوانه زنی و خصوصیات رشدی گیاه شاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کمپوست های تولیدی در فصول مختلف سال و اثرات آنها بر جوانه زنی و خصوصیات رشدی گیاه شاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه کمپوست های تولیدی در فصول مختلف سال و اثرات آنها بر جوانه زنی و خصوصیات رشدی گیاه شاهی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در جهان امروز زباله ها یک آلاینده زیست محیطی محسوب شده و یکی از روش های بسیار مؤثر در مبارزه و خنثی نمودن اثرات نامطلوب زباله ها تبدیل آنها به کود آلی کمپوست است . کمپوست دارای خصوصیات فیزیکی و شیمیایی متفاوتی است که به شرایط اقتصادی – اجتماعی مردم، تنوع غذایی و شرایط اقلیمی منطقه مربوط می گردد . کمپوست های تولیدی از زباله های شهری را بر اساس زمان تولید می توان به ۴ گروه کمپوست بهاره، تابستانه، پاییزه و زمستانه تقسیم نمود . ارزش کمپوست در واقع مربوط به تأمین عناصر غذایی مورد نیاز گیاه است که میزان مواد غذایی موجود درآن تابعی از مواد تشکیل دهنده، به خصوص مواد آلی موجود در آن و چگونگی وضعیت این مواد نیز تابعی از زمان در تولید کمپوست است . به عنوان مثال با توجه به متغیر بودن محتویات دو کمپوست تابستانه و زمستانه از نظر مواد غذایی، عموماً درصد مواد غذایی موجود در کمپوست تهیه شده در تابستان بیشتر از درصد مواد غذایی موجود در کمپوست تهیه شده در زمستان بوده، بطوریکه تجزیه شیمیایی آنها نشان میدهد،نیتروژن کل و اسیدیته به ترتیب در کمپوست زمستانه ۰/۵۹ درصد و ۸/۴ در تابستانه ۰/۹۸ درصد و ۷/۹ میباشد . بطورکلی محدوده تغییرات ماده آلی در طول سا ل در ۴ نوع کمپوست بین ۲۰ تا ۲۶ درصد، نیتروژن بین ۰/۷ تا ۱/۱ درصد، سدیم بین ۰/۴ تا ۰/۷ درصد و نسبت C/N بین ۱۰ تا ۱۴ می باشد . نتایج بدست آمده در خصوص درصد جوانه زنی شاهی نشان داد که بیشترین درصد جوانه زنی در کمپوست بهاره و کمترین آندر کمپوست پاییزه و زمستانه مشاهده گردید . با توجه به اینکه سرعت جوانه زنی بذر در ارتباط با تسریع در رشد ریشه چه و ساقه چه می باشد، بنابراین در بذوری که جوانه زنی با تأخیر انجام شده، سرعت جوانه زنی کمتر بوده و طول ریشه چه و ساقه چه نیز با توجه به این تأخیر کندتر شده که نهایتاً در رشد گیاه تأثیرگذار می باشد . از طرفی هدایت الکتریکی و درجه رسیدگی کمپوست های تولیدی در فصول مختلف سال نیز محدودیت شدیدی را در جوانه زنی و رشد ریشه چه وساقه چه گیاه ایجاد نمود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.