مقاله تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم فیتاز بر کیفیت پوسته تخم مرغ خوراکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم فیتاز بر کیفیت پوسته تخم مرغ خوراکی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم فیتاز بر کیفیت پوسته تخم مرغ خوراکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم فیتاز بر کیفیت پوسته تخم مرغ خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم فیتاز بر کیفیت پوسته تخم مرغ خوراکی :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویا با کنجاله کلزا با و بدون آنزیم فیتاز انجام شد . این آزمایش با استفاده از تعداد ۲۸۸ قطعه مرغ تخم گذا ر سویه های لاین w–۳۶ در قالب طرح کاملاً تصادفی بصورت فاکتور یل ) ۳×۶) در ۴ تکرار انجام شد . عوامل شامل ۶ سطح جایگزینی کنجاله و سه روش استفاده از آنزیم بود . مصرف خوراک، درصد تولید تخم مرغ درصد تخم مرغ های شکسته و لمبه، ضخامت پوسته، وزن مخصوص تخم مرغ، و درصد پوسته تخم مرغ تحت تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا ، آنزیم و اثر متقابل آنها قرار نگرفتند ).P>0/05) افزایش کنجاله کلزا در خوراک وزن تخم مرغ را کاهش داد ).P<0/01) کنجاله کلزا باعث کاهش مقاومت پوسته تخم مرغ ،خاکستر و درصد کلسیم پوسته تخم مرغ (.P<0/05) تاثیر آنزیم بر درصد کلسیم و فسفر پوسته تخم مرغ معنی دار بو د ).P<0/01) کنجاله کلزا و آنزیم فیتاز تاثیر معنی داری بر درصد خاکستر و کلسیم استخوان انگشت پا داشتند .P<0/
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.