مقاله حذف آلاینده ی رنگی ” متیلن بلو ” از آب مورد استفاده در کشاورزی بوسیله پوست پرتقال به منظور استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله حذف آلاینده ی رنگی ” متیلن بلو ” از آب مورد استفاده در کشاورزی بوسیله پوست پرتقال به منظور استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله حذف آلاینده ی رنگی ” متیلن بلو ” از آب مورد استفاده در کشاورزی بوسیله پوست پرتقال به منظور استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف آلاینده ی رنگی ” متیلن بلو ” از آب مورد استفاده در کشاورزی بوسیله پوست پرتقال به منظور استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله حذف آلاینده ی رنگی ” متیلن بلو ” از آب مورد استفاده در کشاورزی بوسیله پوست پرتقال به منظور استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
مشکلات جدی خشکسالی و نیاز مبرم بخش کشاورزی به منابع آبی مطلوب، از جمله مسائل مهم حوزه کشاورزی مدرن میباشد . آبهای مصرفی در کشاورزی بالاترین خطر آلوده شدن را به انواع آلاینده ها از جمله رنگهای صنعتی و شیمیایی دارند که حذف آنها به روشهای ارزان قیمت بویژه روشهای بیولوژیک (Biosorption) ، بسیار مورد توجه میباشد . بدین (Batch) منظور از پوست پرتقال بعنوان یکی از ضایعات کشاورزی برای حذف رنگ " متیلن بلو " در سیستم ناپیوسته استفاده شد . این آلاینده ی رنگی همانند بسیاری از آلاینده های شیمیایی دیگر می تواند ضمن پایداری در محیطهای آبی و خاکی، در محصولات کشاورزی حضور یابد و در دراز مدت موجب سرطانزائی مصرف کنندگان آن شود . مشاهده گردید که پوست پرتقال مطابق با قانون جذب لانگمور راندمان حذف ۶۸ درصد برای غلظت اولیه رنگ ۲۵۰ میلی گرم در لیتر در شرایط عمل زمان تماس ۴ ساعت، دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و دوز مصرفی ۲ گرم در لیتر پوست پرتقال را به دنبال دارد . ظرفیت جذب ماکزیمم (Qmax) متیلن بلو به وسیله پوست پرتقال در سه دمای ۵ ، ۲۵ و ۵۰ درجه سانتیگراد به ترتیب ۰/۴۹۲ ، ۰/۷۰۹ و ۰/۹۲۳ میلی مول بر هر گرم پوست پرتقال بدست آمد . تغییر انرژی آزاد گیبس G نیز برای این دماها به ترتیب۱/۰۰۷و -۰/۴۹۶ ، -۰/۲۳۶ کیلو ژول بر گرم مول تعیین شد . تغییر آنتالپی (H )و تغییر آننتروپی (S) جذب هم بترتیب ۸/۹۳۸ کیلو ژول بر گرم مول و ۴۶/۲۳۶ ژول بر گرم مول در درجه کلوین محاسبه شد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.