مقاله جنبههای اکوفیزیولوژیکی دو گیاه دارویی اسفرزه و زیره سبز تحت تأثیر مقادیر مختلف کمپوست تولید شده از زباله شهری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله جنبههای اکوفیزیولوژیکی دو گیاه دارویی اسفرزه و زیره سبز تحت تأثیر مقادیر مختلف کمپوست تولید شده از زباله شهری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جنبههای اکوفیزیولوژیکی دو گیاه دارویی اسفرزه و زیره سبز تحت تأثیر مقادیر مختلف کمپوست تولید شده از زباله شهری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جنبههای اکوفیزیولوژیکی دو گیاه دارویی اسفرزه و زیره سبز تحت تأثیر مقادیر مختلف کمپوست تولید شده از زباله شهری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جنبههای اکوفیزیولوژیکی دو گیاه دارویی اسفرزه و زیره سبز تحت تأثیر مقادیر مختلف کمپوست تولید شده از زباله شهری :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
کمپوست به عنوان یک منبع جایگزین کودهای شیمیایی برای افزایش حاصلخیزی خاک و تولید محصول به طور گسترده ای در زراعت ارگانیک استفاده می شود . هدف از این تحقیق مطالعه تأثیر کمپوست تولید شده از زباله شهری بر روی شاخص های رشدی، کیفیت و مراحل فنولوژیکی دو گیاه دارویی اسفرزه ) ( Plantago ovata Forsk و زیره سبز ) ) Cuminum cyminum ، همینطور تعیین میزان مطلوب کاربرد کمپوست در شرایط مزرعه ای بود . آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد قوچان انجام شد . این مطالعه اثرات ۴ سطح ۵ ، ۱۰ ، ۱۵ و ۲۰ تن کمپوست در هکتار ( بر مبنای وزن خشک ) بر زمان وقوع مراحل فنولوژیک، خصوصیات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد و خصوصیات کیفی دو گیاه اسفرزه و زیره سبز را بررسی می کند . این مقاله تنها اثرات کمپوست بر مراحل فنولوژیک و خصوصیات گیاهی این دو گیاه را بررسی می کند . نتایج این آزمایش نشان داد که روزها و درجه روزهای رشد تجمعی در طول مراحل مختلف رشد در هر دو گیاه در مقادیر مختلف کمپوست تا اندازه زیادی مشابه بود . اما مقادیر کمپوست اثر معنی داری بر خصوصیات مورفولوژیک هر دو گیاه داشت، به طوریکه با افزایش مقدار کمپوست تا ۱۰ تن در هکتار غالب این خصوصیات از یک روند افزایشی برخوردار بود . عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک با کاربرد کمپوست افزایش یافت . بالاترین عملکرد دانه ۷۰۵) و ۶۸۲ به ترتیب برای اسفرزه و زیره سبز ) و عملکرد بیولوژیک ۳۵۲) و ۱۴۱۰ به ترتیب برای اسفرزه و زیره سبز ) اسفرزه و زیره سبز در مقدار ۱۰ تن کمپوست در هکتار به دست آمد . افزایش عملکرد به وضعیت بهتر عناصر غذایی در خاک های تحت این تیمار نسبت داده شد . در مقادیر بیشتر کمپوست به علت محتوای بالای نمک و فلزات سنگین عملکردها کاهش یافت . می توان نتیجه گرفت کمپوست تولی د شده از زباله می تواند کود آلی مناسبی برای زراعت ارگانیک گیاهان دارویی باشد و کاربرد ۵ تا ۱۰ تن در هکتار کمپوست حداکثر عملکرد محصول در گیاهان دارویی اسفرزه و زیره سبز را نتیجه می دهد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.