مقاله بررسی کاربرد گل کربناته حاصل از فاضلاب کارخانه قند در کشاورزی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد گل کربناته حاصل از فاضلاب کارخانه قند در کشاورزی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد گل کربناته حاصل از فاضلاب کارخانه قند در کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد گل کربناته حاصل از فاضلاب کارخانه قند در کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد گل کربناته حاصل از فاضلاب کارخانه قند در کشاورزی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

پساب کارخانه قند به همراه گل کربناته یا فیلتر کیک , لجنی است که از ترکیبات آهکی و مواد آلی غیر قندی , حاصل از فراین د استخراج قند از چغندر قند تشکیل شده است . رسوب حاصل از این پساب به علت دارا بودن pH بسیار بالا بعنوان یک آلا ینده کننده محیط زیست محسوب می گردد . از طرفی این رسوب دارای مواد آلی و عناصر غذایی زیادی مانند K, Ca, Mg, P, S, N است که این عناصر برای رشد گیاه لازم و مفید می باشد , بعنوان مثال در کشور های اروپایی و آمریکا ازاین رسوب برای پرورش قارچ خوراکی استفاده می نمایند و یا در کشورهایی که دارای خاک اسیدی می باشند از این رسوب برای اصلاح خاک و بالا بردن pH خاک استفاده می کنند . در ایران این ماده را بعنوان آلاینده می شناسند و هر ساله کارخانجات قند مقادیر زیادی جریمه بعلت تولید این ماده می پردازند .
دراین پژوهش برای مشخص شدن کاربرد گل کربناته ( رسوب ) با انجام دو آزمایش , اثر آن بر رشد رویشی دو گیاه و همچنین تاثیر و یا عدم تاثیربر همزیستی میکوریزائی با ریشه این گیاهان در خاک های منطقه شاهرود مورد بررسی قرار گرفت . در آزمایش اول دو گیاه جو وشبدر انتخاب شد و آستانه تحمل گیاهان در برابر اضافه نمودن گل کربناته در محیط رشد این گیاهان بررسی گردید . در آزمایش دوم مقادیر ,۵ ,۰ ۱۵ ,۱۰ و ۲۰ درصد وزنی از گل کربناته به خاک اضافه و میزان رشد گیاهان جو و نخود و همچنین میزان همزیستی میکوریزائی در این گیاهان در طول ۳ ماه در گلخانه در یک آزمایش فاکتوریل با طرح پایه RCBD بررسی گردید . نتایج این بررسی نشان داد با افزایش میزان گل کربناته رشد گیاهان بطور معنی داری در هر دو گیاه کاهش یافت . بطور کلی با اضافه نمودن ۱۰ درصد وزنی گل کربناته به خاک , کاهش رشد در هر دو گیاه مشاهده نشد ولی تیمارهای ۱۵ و ۲۰ درصد سبب کاهش رشد شدند . بررسی ریشه گیاهان تیمار شده نشان داد که حداکثر همزیستی میکوریزائی در تیمار شاهد ( صفر درصد ) و حداقل در تیمار ۲۰ درصد دیده می شود . بر اساس نتایج حاصل از این بررسی بنظر می رسد اضافه نمودن حداکثر میزان ۱۰ درصد وزنی از گل کربناته کارخانه قند به خاک اثرات منفی در گیاه و خاک ایجاد نمی کند و در صورت استفاده مقادیر بیشتراز این ماده احتمال اثرات مخرب زیست محیطی بالا می رود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.