مقاله طراحی و به کار گیری تکیه گاه دست برای کاربران صفحه کلید ماشینهای اداری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و به کار گیری تکیه گاه دست برای کاربران صفحه کلید ماشینهای اداری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و به کار گیری تکیه گاه دست برای کاربران صفحه کلید ماشینهای اداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و به کار گیری تکیه گاه دست برای کاربران صفحه کلید ماشینهای اداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و به کار گیری تکیه گاه دست برای کاربران صفحه کلید ماشینهای اداری :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

مقدمه : اختلالات اسکلتی – عضلانی دست و بازو در میان کاربران صفحه کلید و موس بسیار شایع است که یکی از دلایل مهم آن عدم برخورداری از تکیه گاه مناسب دست و بازو است .
هدف : طراحی تکیه گاه دست و بازو، که ارتفاع، زاویه جهت گیری، عرض و طول آن متناسب با حالت قرار گیری بازو، ساعد و دست، بطور خود ک ر تنظیم پذیر باشد .
مواد و روش کار : با مطالعه ضعف تکیه گاه های موجود، مدل جدیدی از آن طراحی، ساخته و سپس توسط ۲۷ نفر از کاربران در هنگام کار با صفحه کلید و موس استفاده شد . اطلاعات لازم از پوسچر دست، ساعد و بازو ی کاربران در قبل و در حین استفاده از تکیه گاه جدید، به روش مشاهد و تکمیل پرسشنامه و چک لیست، جمع آوری شده و به روش آزمون آماری ) ) T-test مورد مقایسه قرار گرفت .
نتایج : یافته ها نشان داد که تکیه گاه جدید اختلاف معنی داری را در پوسچر دست، بازو، ساعد، زوایای مچ دست، دسترسی آسان به موس و دسترسی راحت به تمام سطح صفحه کلید، نسبت به وضعیت قبل از استفاده از آن بوجود آورد ) P < 0/0001) تکیه گاه جدید در اصلاح وضعیت ساعد به میزان % ۶۰ ، درپیشگیری از خمیدگی مچ دست به سمت طرفین % ۵۵ و خمیدگی مچ دست به سمت بالا یا پایین % ۵۵ ، در پیشگیری از فشار مچ دست بر روی سطح یا لبه میز % ۶۱ ، در تکیه ساعد بر روی تکیه گاه در هنگام تایپ % ۶۱ و در هنگام استفاده از موس % ۴۴ موثرتراز تکیه گاه های معمولی عمل نمود . بیش از % ۸۰ کاربران در استفاده از تکیه گاه جدید در هنگام تایپ و استفاده از موس رضایت کامل داشتند . بحث و نتیجه گیری : تکیه گاه جدید، ضمن برخورداری از کارآیی مدلهای پیشرفته ساخت خارج، بجای میز به صندلی اتصال داشته و با چهار درجهآزادی حرکت، از تحرک و تنظیم پذیری کامل و خود کار برخوردار است . در مدل های متصل به میز، تکیه گاه در بعضی از فعالیتهای کاربر اختلال ایجاد میکند در حالیکه در مدل جدید، این مشکل بطور کامل بر طرف شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.