مقاله بررسی تاثیر گوگرد و منیزیم بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر گوگرد و منیزیم بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر گوگرد و منیزیم بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر گوگرد و منیزیم بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر گوگرد و منیزیم بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
بدلیل کشت و کار مستمر محصولات زراعی مختلف و عدم مصرف کودهای گوگردی منیزیمی در اراضی تحت کشت آفتابگردان به تدریج میزان عناصر معدنی از جمله گوگرد و منیزیم کاهش می یابد و بدلیل نقش ضروری و اساسی این دو عنصر در ساختمان پروتئین و چربی، کمبود این عناصر موجب کاهش پروتئین و چربی سازی می شود ضمنا بعضی ازم حققین با بررسی های خود نتیجه گرفتند که مصرف گوگرد و منیزیم باعث افزایشروغن و عملکرد در محصولات دانه های روغنی از جمله آفتابگردان می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.