مقاله بررسی تاثیر گوگرد و منیزیم بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر گوگرد و منیزیم بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر گوگرد و منیزیم بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر گوگرد و منیزیم بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر گوگرد و منیزیم بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

بدلیل کشت و کار مستمر محصولات زراعی مختلف و عدم مصرف کودهای گوگردی منیزیمی در اراضی تحت کشت آفتابگردان به تدریج میزان عناصر معدنی از جمله گوگرد و منیزیم کاهش می یابد و بدلیل نقش ضروری و اساسی این دو عنصر در ساختمان پروتئین و چربی، کمبود این عناصر موجب کاهش پروتئین و چربی سازی می شود ضمنا بعضی ازم حققین با بررسی های خود نتیجه گرفتند که مصرف گوگرد و منیزیم باعث افزایشروغن و عملکرد در محصولات دانه های روغنی از جمله آفتابگردان می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.