مقاله مقایسه تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی خون خرگوش پس از قطع مواجهه با امواج مایکروویو تلفن سیار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی خون خرگوش پس از قطع مواجهه با امواج مایکروویو تلفن سیار دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی خون خرگوش پس از قطع مواجهه با امواج مایکروویو تلفن سیار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی خون خرگوش پس از قطع مواجهه با امواج مایکروویو تلفن سیار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی خون خرگوش پس از قطع مواجهه با امواج مایکروویو تلفن سیار :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

زمینه و هدف: کاربرد امواج مایکروویو با فرکانس ۹۱۵ مگاهرتز در تلفن سیار باعث ایجاد اثرات حرارتی و غیر حرارتی می شود. با توجه به مواجهه شغلی کاربران تلفن همراه بویژه اپراتورهای مخابرات، و نیز با توجه به اهمیتویژه آنتی اکسیدانها در سیستم ایمنی بدون پیشگیری از ابتلا به برخی بیماریها، در این پژوهش سعی شد به بررسی اثرات بیولوژیکی امواج مایکروویو تلفن همراه با فرکانس ۹۱۵ مگاهرتز بر تغییرات آنتی اکسیدانی و امکان برگشت پذیری آن به حالت طبیعی پس از قطع مواجهه، پرداخته شود.
مواد و روشها: این پژوهش به شیوه تجربی و با آزمایش بر روی ۱۴ سر خرگوش نر سفید سه ماهه با نژاد خالص نیوزلندی و وزن ۱۴۰۰-۱۷۰۰ gr انجام شد. خرگوشها به صورت تصادفی در دو گروه شاهد و مورد تقسیم شدند. خرگوشهای گروه مورد در شرایط کنترل شده ای درون اتاقک مخصوص جاذب امواج، با امواج شبیه سازی شده مایکروویو تلفن همراه در مواجهه تمام بدن، با فرکانس ۹۱۵ MHz و با میانگین چگالی توان ۰/۶۷۸۹ mW/cm2 به مدت سه هفته، روزی هشت ساعت مواجهه یافتند . به منظور بررسی امکان برگشت پذیری ظرفیت آنتی اکسیدانی گروه مورد به حالت اولیه، دو هفته به انها استراحت داده شد و در پایان هر یک از مراحل فوق (سه هفته مواجهه، یک هفته استراحت ، یک هفته استراحت) از قلب خرگوشها مورد و شاهد به صورت مستقیم خونگیری شد و میزان ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما با استفاده از روش FRAP اندازه گیری شد. میزان جذب کمپلکس TPTZ-Fe+2 با دستگاه اسپکتروفتومتر در طول موج ۵۹۳nm قرائت شد. داده های بدست امده در نرم افزار spss توسط آزمونهای Tukey , ANOVA تجزیه و تحلیل گردیدند.
یافته ها: نتایج حاصل از مقایسه میان میانگین غلظت انتی اکسیدانها در پلاسمای گروه شاهد (۸۹۰/۶۱ ±۱۰۴/۵۵ mmol/lit) و گروه مورد پس از سه هفته مواجهه ((۶۳۰/۶۱ ± ۱۵۱/۰۸ mmol/litتغییرات معنی داری نشان داد. (P//0.003)
نتایج حاصل از مقایسه میانمیانگین غلظت آنتی اکسیدانها در پلاسمای گروه شاهد (۸۷۰/۲۸ ± ۱۰۴/۵۵ mmol/lit) با میانگین غلظت آنتی اکسیدانها در پلاسمای خرگوشهای مورد پس از یک هفته از قطع مواجهه (۵۷۵/۳۳ ± ۱۳۲/۵۸ mmol/lit) و دو هفته پس از قطع مواجهه (۵۲۶/۶۶ ± ۲۰/۶۶ mmol/lit) نشان داد تغییرات ایجاد شده در ظرفیت آنتی اکسیدانی به حالت اولیه باز نگشت و با میانگین غلظت آنتی اکسیدانها در پلاسمای گروه شاهد دارای اختلاف معنی داری است (p£۰/۰۰۱).
نتیجه گیری: یافته های این پژوهش حاکی از آن است که امواج مایکروویو ناشی از تلفن های سیار موجب کاهش ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما می شود و می تواند یک عامل زیان آور قیزیکی باشد و به دلیل مواجهه شغلی و تحت حاد گروه مورد با امواج مایکروویو تلفن همراه، وجود واکنشهای زنجیره ای تولید رادیکال و پایداری و ثبات آنها و یا از طریق بی ثباتی مولکول والد، دوهفته قطع مواجهه برای برگشت ظرفیت آنتی اکدسیانی پلاسما به حالت اولیه کافی نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.