پاورپوینت استفاده از ریزکپسول سازی در مبارزه با کمبود آهن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت استفاده از ریزکپسول سازی در مبارزه با کمبود آهن دارای ۳۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت استفاده از ریزکپسول سازی در مبارزه با کمبود آهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت استفاده از ریزکپسول سازی در مبارزه با کمبود آهن

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت استفاده از ریزکپسول سازی در مبارزه با کمبود آهن

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت استفاده از ریزکپسول سازی در مبارزه با کمبود آهن :

اسلاید ۱ :

مواد معدنی؟؟؟؟؟

مواد معدنی در هر سلول، بافت و اندام  زنده ای وجود دارند

                         ماکرو مینرال: سدیم، پتاسیم، کلسیم و ;;

مواد معدنی                    

                                                 مینرال های جزئی: آهن، مس و روی           

                         میکرو مینرال:

                                                 مینرال های خیلی جزئی: سلنیم، ید ;..

تیروکسین، هموگلوبین و  ویتامین ب ۱۲       

کوفاکتورهای در واکنش های آنزیمی و تشکیل استخوان

حفظ پ هاش، فشار اسمزی، انتقالات عصبی و ;;  

اسلاید ۲ :

در بدن انسانها آهن به مقدار خیلی کمی وجود دارد

 (۰۰۵ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن)

v حمل اکسیژن

v حمل و نقل الکترون ها

v ساختمان چند سیستم آنزیمی

v

q مصرف کافی ریز مغذی ها

اسلاید ۳ :

مصرف بیش از حد آهن                                                                     Hemochromatosis 

                       تخریب اندام ها،  دیابت و  بی رنگ شدن پوست

کمبود آن موجب

آنمی

کاهش ایمنی بدن

کاهش سرعت رشد

ضریب هوشی پایین در کودکان

کاهش بارداری در زنان

پایین آمدن ظرفیت کاری در بزرگسالان

اسلاید ۴ :

رایج ترین کمبود تغذیه ای                          ۳۶ میلیارد نفر

                                                                                                               ۲ میلیارد

                                            ۸۰۰ هزار مرگ ( ۱۵%) 

سازمان بهداشت جهانی         

                                                     یکی از ده فاکتور اصلی عامل بیماری،                

                                           عامل ناتوانی و مرگ در جهان امروزی

qکم خونی فقر آهن پس از سوء تغذیه ی انرژی – پروتئین و اختلالات ناشی از کمبود ید، مهمترین کمبود تغذیه ای در ایران می باشد.

اسلاید ۵ :

q محصولات تقویت شده

  • آرد غلات، غذاهای غلاتی، نان

             محدودیت اصلی            اسید فیتیک و چربی های غیراشباع

  • نمک مصرف یکنواخت و دسترسی راحت ، غنی سازی همزمان نمک با ید و آهن

مشکل اصلی نمک             Fe++ (green) Fe+++ (orange/red) + e–  

 

  قهوه ای شدن و رسوبات قهوه ای در غذا و حلالیت کمتر  

اسلاید ۶ :

  • شکر وجود هیچ گونه ممانعت کننده جذب آهن

                          قابلیت دسترسی زیستی بالا و عدم  تغییر رنگ

  • ادویه جات مصرف گستره، دسترسی راحت قشر آسیب پذیر به آن، وجود در رژیم غذایی
  • قهوه تغییرات ایجاد شده در رنگ و طعم

                       وجود  ترکیبات فنولیک

اسلاید ۷ :

  • محصولات لبنی غذایی ایده آل و ارزش تغذیه بالا

                                              محتوی آهن  g /kg 0.9-  ۰۰۹

موانع اصلی در جذب آهن در شیر                     کلسیم و کازئین

                                                            اکسیداسیون آهن از فروس به فریک

  • فرآورده های گوشتی آهن هم و حضور فاکتور گوشت
  • اینولین افزایش جذب آهن
  • پودرهای نوشیدنی
  • نوشیدنی های شکلاتی

اسلاید ۸ :

دو مانع اصلی در تقویت کردن مواد غذایی با آهن

۱- پیدا کردن ترکیب آهنی که به اندازه کافی جذب شود

۲- غلبه بر اثرات ممانعت کننده  جذب آهن

üقابل جذب ترین ترکیبات آهن واکنش پذیرترین ترکیبات با بافت غذا

ü

آهن عنصری با وجود اینکه با بافت بیشتر غذاها بسیار سازگار است اما دارای جذب بسیار پایینی است

اسلاید ۹ :

آهن از لحاظ فرآیندها و نگهداری ماده غذایی یک عنصر نامطلوب تلقی می شود

بدلیل:

oدارا بودن پتانسیل اکسیداسیون و ایجاد طعم بد

oتغییر رنگ

oته نشینی

oطعم فلزی

 از لحاظ دسترسی زیستی

استفاده از ترکیبات آهن با قابلیت دستیابی زیستی بالا بوسیله بافت غذا محدود می شود.

ریز کپسول سازی

 

اسلاید ۱۰ :

qریزکپسول سازی    

 

 فرآیندی که در آن ذرات یا قطرات کوچک بوسیله پوششی احاطه می شوند، یا در یک قالب یکنواخت یا غیر یکنواخت قرار داده می شوند شناخته شده است.

یا:

دانش بسته بندی مواد جامد، مایع و گاز در کپسول های کوچک که این کپسول ها قادر هستند محتویات خود را در مدت زمان های طولانی و تحت شرایط خاص با سرعت رهایش کنترل شده آزاد نمایند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.