پاورپوینت آشپزخانه


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت آشپزخانه دارای ۴۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت آشپزخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت آشپزخانه

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت آشپزخانه

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت آشپزخانه :

اسلاید ۱ :

تاثیر رنگ در آشپزخانه

nامروزه آشپزخانه بیش از گذشته بخشی از خانه شده است که اهل خانه در آن به سر می برند، این اتاق دیگر تنها مکانی برای تهیه غذا نیست و حتی آشپزخانه هایی که بزرگ ترند، به مرکز خانه تبدیل شده اند. خانواده برای استراحت در آنجا جمع می شوند، از دوستان خود در آن پذیرایی می کنند، تکالیف شان را انجام می دهند و غذا می خورند. آشپزخانه محیطی خودمانی، ساده و صمیمی است، اما از آنجا که زمان زیادی را در آنجا سپری می کنیم، دوست داریم تا حد امکان جلوه ی آن دلنشین و جذاب باشد.

nمهمترین نکته در آشپزخانه اینست که کابینت و دیگر فضاهای نگهداری وسایل و مواد غذایی فراوانی داشته باشد تا نمای آن آشفته و درهم ریخته به نظر نرسد. بدین ترتیب، جای بیشتری برای قرار دادن لوازم مفید و زیبا خواهیم داشت.

اسلاید ۲ :

رنگ در آشپزخانه

nآشپزخانه یکی از مهمترین بخش های هر خانه است که فعالیت های بسیاری در آن انجام می شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می توانید از رنگ های روشن و درخشان که احساس انرژی را با خود به همراه می آورند، در آن استفاده کنید. اگر علاقمند نیستید که از چند رنگ بر روی هر یک از دیوارها بهره ببرید، تنها یک رنگ را به کار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا که تقابل هایی میان رنگ ها پدید آید، می تواند منظره ی آشپزخانه را مدرن کند.

nرنگ های نارنجی، قرمز، زرد و سبز، حس زنده بودن و شکوه را برای آین آشپزخانه به ارمغان آورده اند. این حس حاصل تقابل رنگ های دیوارها و وسایل است. هرگاه احساس کنید که نیاز به روحی جدید در آشپزخانه دارید، به آسانی می توانید برخی از خرده وسایل را عوض کنید و به جای آنها جایگزین هایی با رنگ جدید تهیه کنید

اسلاید ۳ :

رنگ آمیزی

nبرخی از شما ممکن است به طرح های چهارخانه یا راه راه بر روی دیوارهای آشپزخانه علاقه داشته باشید. گهگاه می توان چنین طرح هایی را از میان کاغذهای دیواری یافت. اما اگر طرح دلخواه خود را نیافتید، ناامید نشوید. خودتان دست به کار شوید و الگوی مورد نظر را پدید آورید.

n– نخست کل دیوارها را به رنگ سفید یا کرم بسیار روشن در آورید. دقت کنید که زیرسازی رنگ ها به درستی صورت گیرد و سطح دیوار صاف و یکدست باشد. سپس، نوارهای باریکی از کاغذ تهیه کنید و درون آنها را با تیغ ببرید.

n– این نوارها را بر روی دیوارها قرار دهید و درون شان را رنگ آمیزی کنید. مثلاً اگر زمینه ی اصلی کرم رنگ است، می توانید برای نوارها از رنگ سفید استفاده کنید.

n– پس از این که رنگ خشک شد، نوارها را به صورت افقی قرار دهید تا خطوط افقی را نیز بر روی دیوار پدید آورید. برای این که خطوط صاف و موازی باشند، دقت بسیاری لازم است. برای این منظور، می توانید مثلاً برای کشیدن خطوط عمودی، بالا و پایین دیوار را به فاصله های ۱۰ سانتی متری علامت گذاری کنید تا بتوانید نوارها را دقیقاً موازی هم قرار دهید.

اسلاید ۴ :

مهمانی رنگ ها در آشپزخانه

nمهمانی رنگ ها در آشپزخانه

nرنگی که در آشپزخانه دیده می‌شود، باید چیزی باشد که از درون شما سر منشاء گرفته است. هر یک از رنگ‌هایی که مخصوصاً در آشپزخانه به کار می‌برید، تاثیر زیادی بر ذهن شما و میهمانان خانه‌تان خواهند داشت و در استفاده از آنها باید دقت زیادی به خرج دهید.  قبل از به کار بردن هر رنگی در آشپزخانه، باید به این سوال پاسخ دهید که چه انتظاری از این مکان دارید. آیا میل دارید میهمانان در آنجا تجمع کنند و غذا، آب میوه یا چای بخورند و بنوشند یا اینکه دوست دارید از آنجا فقط برای پخت و پز استفاده کنید؟  از سوی دیگر باید به این امر توجه داشته باشید که احساس شما نسبت به هر رنگ چیست؟ آیا رنگ قهوه‌ای حس نزدیکتر شدن به جمع صمیمی خانواده را در شما تقویت می‌کند یا شما را به یاد چیزهای دیگر می‌اندازد؟ یا مثلا رنگ مشکی نزد شما رنگی افسونگر و جذاب است یا رنگی تلخ و غمناک؟ مهمترین مساله این است که نباید در فضای آشپزخانه از تک رنگ‌های خشک مثل سفید یا سورمه‌ای به تنهایی استفاده کنید. اگر به اندازه کافی درون آشپزخانه تنوع رنگی پدید آورید، آنگاه حتی یک بار هم درون این مکان سرگرم کننده خمیازه نخواهید کشید. به محض اینکه رنگ مورد نظر خود و خانواده‌تان را پیدا کردید، تاثیر آن بر ذهنتان را ارزیابی کنید. از دیگران هم در مورد آنچه توجهتان را جلب کرده، سئوال کنید اما اجازه ندهید به طور مستقیم ایده شما را تحت تاثیر قرار دهند.  در نهایت نکات مشترک مثبت را جمع آوری کرده و آنها را به کار ببندید

اسلاید ۵ :

تاثیر

nروانشناسی رنگ درون آشپزخانه و تاثیر آن بر ذهن ناخودآگاه افراد، سوژه‌ای است که روانشناسان سال ها به دنبالش بوده‌اند. هر چند آنها به این نکته رسیده‌اند که تاثیر و تعریف رنگ ها در تمام کشورها و جوامع یکی نیست، اما دستیابی به این امر که کدام قشر از مردم دنیا به چه رنگ هایی علاقه دارند و نسبت به کدامیک حساسیت منفی نشان می‌دهند، نکته‌ای مهم و اساسی به شمار می‌رود.
برخلاف رنگ نارنجی و قرمز، رنگ آبی باعث افت شدید اشتها می‌شود و به دلیل سرد بودن آن و موجود نبودن غذا یا میوه‌ای به این رنگ، هیچ مناسبتی برای استفاده از آن در فضای آشپزخانه دیده نمی‌شود. بنابراین هیچ گاه از رنگ آبی درون آشپزخانه و غذاخوری‌های خود استفاده نکنید.
رنگ نارنجی در سراسر دنیا به عنوان سمبل اشتهازایی مطرح است و به همین دلیل، در بیشتر غذاخوری‌های مدرن و تمیز که علاقه‌مند به جذب مشتری هستند، انعکاس نور نارنجی را می‌توان مشاهده کرد. استفاده ازفنجان، بشقاب وحتی پارچ و لیوان مزین به رنگ نارنجی می‌تواند زمینه موفقیت غذاخوری‌ها را فراهم آورد.
رنگ قهوه‌ای می‌تواند محیط آشپزخانه شما را دوست داشتنی کند، اما به شرط آنکه از نوع کمرنگ آن فقط برای کابینت‌های چوبی استفاده کنید.
 رنگ قرمز هم تاثیر بیشتری در مقایسه با نارنجی دارد اما در صورت تداوم مشاهده این رنگ، آثارمخرب روحی نظیر تند خویی پدیدار خواهد شد.

اسلاید ۶ :

آبی و صورتی در آشپزخانه

nبا رنگ ها و شیوه ها و طرح های مختلف رنگ آمیزی، جذابیت را برای آشپزخانه ی خود به ارمغان آورید. یکی از رنگ های جذاب در آشپزخانه، رنگ آبی است. کاشی های آبی نیز می توانند همین جلوه را پدید آورند. اگر در زمینه ی اصلی رنگ دیوارها یا کاشی ها، طرح ها و خطوطی نیز دیده شود، بر جذابیت فضا افزوده می شود. از این رو، سعی کنید طرحی را برگزینید که بافت آن نیز به دلنشین کردن فضا کمک کند.

nاگر چه در بسیاری از آشپزخانه ها “صورتی” رنگ متعارف و معمول نیست، اما استفاده از آن در زیبا کردن طرح می تواند بسیار سودمند باشد. این رنگ محیط را گرم و دوستانه می کند و با هم آیی آن با سفید و خاکستری جلوه ی آشپزخانه را امروزی می کند. البته صورتی را می توان با طیف گسترده ای از رنگ ها به کار برد که هر یک احساس و حال و هوایی متفاوت را پدید می آورند.

اسلاید ۷ :

دیگر رنگها

nقرمز: باعث افزایش حس گرسنگی در افراد می‌شود و در عین حال حس خشونت را بالا می‌برد. پس هیچ وقت از آن به عنوان رنگ زمینه استفاده نکنید.

nمشکی: این رنگ باعث جذب نور می‌شود و روشنایی را به تسخیر خود در می‌آورد بنابراین منجر به کوچکتر به نظر رسیدن محیط می‌شود. اما در فصل زمستان، مکان خانه را گرم و لذت‌بخش می‌کند.

nسفید: رنگی ساده و تمیز است اما در عین حال اگر بخواهد به عنوان رنگ تک بعدی استفاده شود خسته کننده خواهد بود. در صورت ترکیب با رنگ‌های دیگر، درون آشپزخانه محیطی جالب فراهم خواهد آورد.

nنارنجی: رنگی گرم که  اغلب باعث گرسنه شدن افراد شده و برای سالن‌های غذاخوری توصیه می‌شود.

nسبز: رنگی که زمینه را برای تفکر مردم در مورد زندگی و محیط خارج از خانه‌شان فراهم می‌آورد.

nرنگ مشکی به هیچ وجه نباید درون آشپزخانه شما راه پیدا کند. علاوه بر توجیه روانشناسی، به دلیل وجود گرما در آشپزخانه، حتی یک کاشی مشکی هم می‌تواند دمای این مکان را افزایش دهد.

اسلاید ۸ :

محیط صمیمانه آشپزخانه

nامروزه آشپزخانه بیش از گذشته بخشی از خانه شده است که اهل خانه در آن به سر می برند، این اتاق دیگر تنها مکانی برای تهیه غذا نیست و حتی آشپزخانه هایی که بزرگ ترند، به مرکز خانه تبدیل شده اند.

n خانواده برای استراحت در آنجا جمع می شوند، از دوستان خود در آن پذیرایی می کنند، تکالیف شان را انجام می دهند و غذا می خورند.

nآشپزخانه محیطی خودمانی، ساده و صمیمی است، اما از آنجا که زمان زیادی را در آنجا سپری می کنیم، دوست داریم تا حد امکان جلوه ی آن دلنشین و جذاب باشد.

nمهمترین نکته در آشپزخانه اینست که کابینت و دیگر فضاهای نگهداری وسایل و مواد غذایی فراوانی داشته باشد تا نمای آن آشفته و درهم ریخته به نظر نرسد. بدین ترتیب، جای بیشتری برای قرار دادن لوازم مفید و زیبا خواهیم داشت.

اسلاید ۹ :

nپس از این که رنگ خشک شد، نوارها را به صورت افقی قرار دهید تا خطوط افقی را نیز بر روی دیوار پدید آورید. برای این که خطوط صاف و موازی باشند، دقت بسیاری لازم است. برای این منظور، می توانید مثلاً برای کشیدن خطوط عمودی، بالا و پایین دیوار را به فاصله های ۱۰ سانتی متری علامت گذاری کنید تا بتوانید نوارها را دقیقاً موازی هم قرار دهید.

nبا رنگ ها و شیوه ها و طرح های مختلف رنگ آمیزی، جذابیت را برای آشپزخانه ی خود به ارمغان آورید. یکی از رنگ های جذاب در آشپزخانه، رنگ آبی است.

nکاشی های آبی نیز می توانند همین جلوه را پدید آورند. اگر در زمینه ی اصلی رنگ دیوارها یا کاشی ها، طرح ها و خطوطی نیز دیده شود، بر جذابیت فضا افزوده می شود. ازاین رو، سعی کنید طرحی را برگزینید که بافت آن نیز به دلنشین کردن فضا کمک کند.

n(در آشپزخانه‌ های‌ کوچک‌ بهتر است‌ امتداد رنگ‌ سقف ، بخشی‌ از دیوارها مثلاً تا بالای‌ کابینت ها را نیز فرا گیرد. به‌ این‌ ترتیب‌ فضا بزرگتر به‌ نظر می ‌رسد).

اسلاید ۱۰ :

nمنابع :

nآخرین ویرایش ۲۰۰۸ نویفرت

nمجله معمار

nوب سایت : www.sharemation.com

n

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.