مقاله بررسی عکس العمل گندم به منابع و مقادیر مختلف فسفر تحت شرایط شور (قم)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عکس العمل گندم به منابع و مقادیر مختلف فسفر تحت شرایط شور (قم) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عکس العمل گندم به منابع و مقادیر مختلف فسفر تحت شرایط شور (قم) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عکس العمل گندم به منابع و مقادیر مختلف فسفر تحت شرایط شور (قم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عکس العمل گندم به منابع و مقادیر مختلف فسفر تحت شرایط شور (قم) :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
استفاده از معیارهای تغذیه ای خاک های غیرشور برای توصیه کودکان خاک های شور مناسب نیست. مطالعات انجام شده در خاک های آ]کی شور بیانگر آن است که با افزایش شوری خاک و آب، فعالیت یون کلسیم در محلول خاک افزایش یافته که همین امر سبب تسریع در تشکیل فسفات کلسیم با حلالیت کمتر و در نتیجه تثبیت فسفر می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.