مقاله بررسی اثر مقادیر مختلف کودشیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر مقادیر مختلف کودشیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر مقادیر مختلف کودشیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مقادیر مختلف کودشیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر مقادیر مختلف کودشیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

نیتروژن به منظور نگهداری حاصلخیزی خاک و تولید محصول ضروری است، ولی در صورت استفاده بی رویه از آن می تواند سلامت انسان را به خطر بیاندازد. تجمع نیترات در انواع سبزی ها بستگی به عوامل متعددی از جمله مقدار و نوع کود حاوی نیتروژن دفاعات مصرف رقم، شدت نور، دما، طول روز و زمان برداشت. دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.