مقاله بررسی اثرات جایگذاری مختلف کود نسبت به بذر بر عملکرد و درصد پروتئین دانه گندم دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات جایگذاری مختلف کود نسبت به بذر بر عملکرد و درصد پروتئین دانه گندم دیم دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات جایگذاری مختلف کود نسبت به بذر بر عملکرد و درصد پروتئین دانه گندم دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات جایگذاری مختلف کود نسبت به بذر بر عملکرد و درصد پروتئین دانه گندم دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات جایگذاری مختلف کود نسبت به بذر بر عملکرد و درصد پروتئین دانه گندم دیم :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

کاربرد کود به صورت مخلوط با بذر به واسطه افزایش غلظت نمک ها و ایجاد قشار اسمزی در بستر بذر، موجب کاهش جوانه زنی، تضعیف گیاه و در نهایت تاثیر منفی بر روی عملکرد محصول می شود. در شرایط دیم که خاک سطحی رطوبت خود را سریع تر از دست داده ولی هنوز مقداری رطوبت در عمق خاک وجود دارد، چنانچه کود به صورت نواری، زیر بذر و در ناحیه ریشه جایگذاری شود، میزان جذب آن توسط گیاه افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.