مقاله بررسی تاثیر روی و پتاسیم در افزایش مقاومت گندم به سرما


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر روی و پتاسیم در افزایش مقاومت گندم به سرما دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روی و پتاسیم در افزایش مقاومت گندم به سرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روی و پتاسیم در افزایش مقاومت گندم به سرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روی و پتاسیم در افزایش مقاومت گندم به سرما :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

یخ زدگی و سرمازدگی دو عامل مهم در کاهش عملکرد و کیفیت مزارع گندم و به تبع آن ایجاد خسارت در مناطق یا اقلیم سرد می باشد با توجه به اثرات مثبت عناصر غذایی در کاهش شدت تنش های محیطی استفاده صحیح از این عناصر خصوصا عناصر روی و پتاسیم می توان آسیب پذیری گیاه را در برابر خطرات یخ بندان و سرمازدگی تا حدودی کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.