مقاله بررسی اثر پرتوگاما بر ارزش تغذیه ای کنجاله کلزا برای جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پرتوگاما بر ارزش تغذیه ای کنجاله کلزا برای جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پرتوگاما بر ارزش تغذیه ای کنجاله کلزا برای جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پرتوگاما بر ارزش تغذیه ای کنجاله کلزا برای جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پرتوگاما بر ارزش تغذیه ای کنجاله کلزا برای جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

در این تحقیق تاثیر پرتو گاما بر ارزش تغذیه ای کنجاله کلزامورد مطالعه قرار گرفت. بدین منظور دو آزمایش در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی انجام شد. هر آزمایش شامل یک تیمار شاهد (تغذیه باجیره ذرت – سویا) و ۴ تیمار برای کنجاله کلزای فراوری شده با دوزهای۰، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ کیلوگری پرتو گاما بود. در آزمایش اول تاثیر فراوری کنجالهکلزا با دوزهای مختلف پرتو گاما بر عملکرد جوجه های گوشتیراس ۳۰۸ و در آزمایش دوم تاثیر فراوری کنجاله کلزا با پرتو گاما بر کیفیت پروتئین این ماده خوراکی بررسی شد. نسبت بازده پروتئین (PER) و نسبت پروتئین خالص (NPR) به عنوان معیارهای کیفیت پروتئین اندازه گیری شد. افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک در دوره های رشدی (۱۱ تا ۲۸ روزگی) و پایانی (۲۹ تا ۴۲ روزگی) تحت تاثیر دوز پرتوگاما برای فراوری قرار نگرفت (P<0.05) اما این روند در دوره پایانی مشاهده نشد (P>0.05) . در جوجه های تغذیه شده با کنجاله کلزا با افزایش دوز پرتو گاما وزن کلیه ها و کبد کاهش یافت (P>0.05) بر اساس نتایج این پژوهش چنین استنباط می شود که فرآوری با پرتو گاما به میزان زیادی ارزش تغذیه ای کنجاله کلزا را برای جوجه های گوشتی بهبود می بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.