مقاله تبدیل گاز طبیعی : فرصتها و چالشها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تبدیل گاز طبیعی : فرصتها و چالشها دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبدیل گاز طبیعی : فرصتها و چالشها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبدیل گاز طبیعی : فرصتها و چالشها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبدیل گاز طبیعی : فرصتها و چالشها :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

یکی ا زمعضلات کنونی جهان مسئله تامین انرژی و مواد اولیه است. مدتهای مدیدی است که بشر در پی توسعه این منابع و دستیابی به منابع جایگزین برای آنهاست. امروزه گاز طبیعی، صدرنشین منابع انرژی جهان یعنی نفت را به چالش طلبیدهاست و استفاده از آن در سال های اخیر رو به افزایش گذاشته، به گونه ای که از آن به عنوان یک منبع مهمانرژی یاد میشود که وارد عرصهرقابت با نفت شده است. روشن ترین دلیل افزایش اهمیت گاز طبیعی و ورود آن به بازار رقابت با دیگر منابع انرژی ، آماری است که از وابستگی روز افزون بخش صنعتی جهان به گاز طبیعی حکایت دارد. آمار ذخایر و تولید گاز طبیعی در جهان حاکی از این است که منابع گاز امریکای شمالی طی ۹ سال به پایان خواهد رسید و این منطقه ازجهان با مشکل جدی برای تامین آن مواجهخواهد شد.
امروزه اکثر کشورهای تولید کننده و صادر کننده گاز همراه با تحولات بازار گاز طبیعی بر توسعه فناوری های تبدیل گاز به منظور فراهم کردن بستر لازم برای صادرات و ارزش افزوده بیشتر تاکید دارند. در این شرایط، بسیرای ازکشورها به سمت توسعه منابع گازی و کسب تکنولوژیهای تبدیل گازخود پیش رفته اند.پروژه هایی به ارزش میلیاردها دلار در قطر، مالزی و جنوب افریقا سرمایه گذاری شده که طراحی همه انها مبتنی بر تبدیل گاز طبیعی به فراورده های با ارزش تر است.
با گذشت زمان و توسعه فناوریها، مشکل افزایش هزینه آغاز عملیات تولید گاز و فرایندهای تبدیل گاز و صادرات آن نیز برطرف خواهد شد و به این ترتیب، سرمایه گذاری دراین بخش، درآمدهای سرشاری را به دنبال خواهد داشت که هزینه های ایجاد تاسیسات اولیه را جبران میکند.
ایران با داشتن حدود ۲۸/۳۷ تریلیون متر مکعب (حدود ۱۶/۶%) دومین کشور صاحب ذخایر گاز جهان می باشد. توسعه صنعت گاز و استفاده بهینه از این نعمت الهی نیازمند تغییر نگرش های مدیریتی و سیاستهای تولید و مصرف وصادرات گاز است. گاز طبیعی می تواند پس از فرآوری و تبدیل به مواد جدید به عنوان ماده اولیه تولیدمواد پتروشیمیایی و پالایش باشد و یا به صورت LNG و یا با خطوط لوله صادر شود. می توان با بهره گیری صحیح از پتانسیل علمی موجود کشور وسرمایه گذاری بر روی تحقیقات و دست یابی به فناوریهای پیشرفته تبدیل گاز و ایجاد ارزش افزوده حاصل از انها، ضمن صیانت ازسرمایه های نهفته کشور و بهره برداری صحیحو اقتصادی ا زانها به پیشرفت و توسعه کشور و ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز وبوم دست یافت.
چنان چه یک برنامه استراتژیک با نگاهی ملی و درچهارچوب سیاستهای کلی نظام و با توجه به کلیه جوانب و به طور صحیح و دقیق و با پشتیبانی همه جانبه تدوین شود، علاوه بر این که توسعه تکنولوژی و درآمد زایی، امنیت انرژی، امنیت اقتصادی، کسب درآمدهای ازری و اشتغال زایی دور از دسترس نخواهد بود. مسلما ایران در کنار انرژ ی هسته ای عملا به یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان از نظر تامین انرژیتبدیل خواهد شد که این خود تبعات مطلوب اقتدار و محوریت ایران اسلامی در منطقه و جهان را در پی خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.