مقاله مطالعه هیدرودینامیکی الگوی جریان آشفته و پدیده انتقال رسوب در رودخانه کارون با استفاده از مدل عددی دو بعدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه هیدرودینامیکی الگوی جریان آشفته و پدیده انتقال رسوب در رودخانه کارون با استفاده از مدل عددی دو بعدی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه هیدرودینامیکی الگوی جریان آشفته و پدیده انتقال رسوب در رودخانه کارون با استفاده از مدل عددی دو بعدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه هیدرودینامیکی الگوی جریان آشفته و پدیده انتقال رسوب در رودخانه کارون با استفاده از مدل عددی دو بعدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه هیدرودینامیکی الگوی جریان آشفته و پدیده انتقال رسوب در رودخانه کارون با استفاده از مدل عددی دو بعدی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در این تحقیق، الگوی جریان آشفته و پدیده انتقال رسوب به عنوان مطالعه موردی در یک بازه از رودخانه کارو ن( محدوده شهر گتوند) به وسیله مدل هیدرودینامیکی CCHE2D شبی هسازی شده است. پس از تعریف هندسه میدان، از معادلات رینولدز متوسط گیری شده در عمق برای حل میدان جریان استفاده شده است .همچنین برای مدل سازی تن شهای رینولدز و بستن سیستم معادلات حاکم، مدل آشفتگی دومعادله ای k- استاندارد ب هکار رفت هاست.در مرحله بعد, معادلات انتقال بار رسوبات معلق و بستر بر اساس الگوی جریان حاصل از مرحله قبل حل می شود. سپس با تنظیم شبکه بندی, مراحل بالا ادامه می یابد تا جریان و رسوب به یک حالت تعادل نسبی برسند. به منظور صحت سنجی نتایج مدل سازی ، منحنی دبی- اشل( به عنوان نقطه کنترل هیدرولیک میدا ن) حاصل از مدل با نتایج میدانی حاصل از رودخانه، غلظت رسوبات ثبت شده ( نقطه کنترل محاسبات انتقال رسوب ) و نیز وضعیت کیفی با شرایط فرسایش و رسوب گذاری رودخانه مقایسه شده است که این مقایسه نشان از هماهنگی نتایج دارد. بررسی ها نشان می دهد که مدل مزبور توانایی مناسبی در شبیه سازی الگوی جریان از جمله در پیش بینی میدان سرعت دارد و شرایط فرسایشی و رسوب گذاری منطقه نشان از فرسایش پذیری بالای این بازه از رودخانه در مقابل سیلا بهای احتمالی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.