مشخصات گیاه شناسی ونحوه کاشت ، پرورش ،تکثیروشناسایی انواع بیماریها درگل ژربرا
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
مشخصات گیاه شناسی ونحوه کاشت ، پرورش ،تکثیروشناسایی انواع بیماریها درگل ژربرا دارای ۴۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت مشخصات گیاه شناسی ونحوه کاشت ، پرورش ،تکثیروشناسایی انواع بیماریها درگل ژربرا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید مشخصات گیاه شناسی ونحوه کاشت ، پرورش ،تکثیروشناسایی انواع بیماریها درگل ژربرا توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه مشخصات گیاه شناسی ونحوه کاشت ، پرورش ،تکثیروشناسایی انواع بیماریها درگل ژربرا قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن مشخصات گیاه شناسی ونحوه کاشت ، پرورش ،تکثیروشناسایی انواع بیماریها درگل ژربرا :
اسلاید ۱ :
این گیاه بومی آفریقا و مناطق گرم کوهستانی در آسیا میباشد . گیاهی از تیره آفتابگردان است که دارای یک جنس و چندین گونه است .گیاهی است علفی و چند ساله دارای برگهایی با بریدگی عمیق و پرزهای بسیار زیاد و دمبرگ بلند میباشد.
اسلاید ۲ :
گلها دارای رنگهای بسیار متنوع شامل :سفید –قرمز –زرد –نارنجی وصورتی بوده و مجموعه ای از گلهای زبانه ای و لوله ای در اطراف نهنج محدب قرار گرفته اند ودارای گل آذین کلاهپرک میباشد.
اسلاید ۳ :
ژربرا معمولابصورت گلدانی کشت شده و کشت آن بیشتر بصورت هیدروپونیک میباشد و بستر مورد نیاز برای آن شامل ترکیبی از پیت – پرلیت یا ماسه و مواد گیاهی دیگر میباشد که بصورت ضدعفونی شده مورد استفاده قرارمیگیرد.
اسلاید ۴ :
نیاز به بستری با زهکشی مناسب وعمق نسبتا” زیاد دارد.
کشت آنها معمولا” روی سکو هایی به ارتفاع ۷۰تا۸۰ سانتیمتر و مجهز به سیستم گرمایش آب گرم در کنار بستر میباشد .
اسلاید ۵ :
عمر گل
عمرمفید ژربرا ۲سال بوده و بعد از دو سال بوته ها به علت افت کیفیت گل و فرسودگی مقاومت خود را دربرابرآفات و بیماریها از دست داده و معمولا” حذف میشوند .
اسلاید ۶ :
آبیاری
بهترین روش آبیاری برای ژربرا آبیاری ازطریق کف گلدان میباشد ولی ، آبیاری توسط سیستم آبیاری توسط سیستم آبیاری قطره ای نیز انجام میشود .یکی ازراههای انتقال بیماری درژربرا انتقال از طریق آب آبیاری است. ژربرا به فلوراید موجود در آب بسیار حساس میباشد و نبایدازآب شهری برای آبیاری آن استفاده نمود.
اسلاید ۷ :
تکثیر
تکثیر ژربرا از طریق بذر تقسیم
بوته و کشت بافت امکان پذیراست کشت بذربه دلیل جوانه زنی سخت آن و نیاز به شرایط محیطی ویژه (مانند دمای ۳۰درجه) بیشتربرای موارد اصلاحی و تقسیم بوته نیز بدلیل انتقال بیماریهایی مختلف به ندرت استفاده می شود برای تکثیر طریقه کشت بافت مریستم گیاه مورد استفاده قرار گرفته و تکثیر انبوه ازمزیتهای روش کشت بافت می باشد.
اسلاید ۸ :
شامل بوته میری وفوزاریم
که برای پیشگیری از آنها
ضد عفونی کردن خاک و کاهش تردد در گلخانه توصیه می شود. در مورد زمان گلدهی نیز بوتریتیس باعث آلودگی گلها شده و در شرایط رطوبت بالا شیوع میابد.
اسلاید ۹ :
سوختگی بوتریتیسی – Botrytis blight
قارچ عامل بیماری در صورت وجود رطوبت و حرارت در حد اشباع قادر به آلوده نمودن کلیه قسمتهای گیاه می باشد. برگها در اثر حمله این قارچ خشکیده و بعد از مدتی کاملاً پوسیده و از بین می روند . در موارد عفونت به ساقه ها نیز سرایت نموده که در این حالت خسارت بیماری بسیار چشمگیر خواهد بود. گلبرگها در اثر حمله این بیماری نیز سوخته و از بین می روند. محلولپاشی با سموم قارچکش نظیر زینب و کاپتان به نسبت ۳/۰ درصد در کنترل بیماری مؤثر می باشد.
اسلاید ۱۰ :
سفیدک پودری – Powdery mildew
پوشش سفید پودری که شامل بافتهای مختلف قارچ عامل بیماری است بر روی سطح رویی برگها تشکیل می شود. برگهای آلوده به رنگ سفید کدر درآمده و شکل آردآلود به خود می گیرند . به دلیل اینکه عامل بیماری توانایی تولید اسپورهای زیادی را دارد و از طرفی این اسپورها به راحتی توسط باد پخش می گردند کشت گیاه در مکانهای عاری از آلودگی و از بین بردن علفهای هرز میزبان سفیدک در کاهش بیماری مؤثر است . در صورت وقوع آلودگی می توان از قارچکشهایی نظیر
دینوکاپ به میزان ۵/۱ در هزار استفاده نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.