مقاله بررسی پارامترهای مؤثر در کاربرد پلی آلومینیوم کلراید در حذف رنگزاها از پسابهای صنعتی ( مطالعه موردی )


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پارامترهای مؤثر در کاربرد پلی آلومینیوم کلراید در حذف رنگزاها از پسابهای صنعتی ( مطالعه موردی ) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای مؤثر در کاربرد پلی آلومینیوم کلراید در حذف رنگزاها از پسابهای صنعتی ( مطالعه موردی )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای مؤثر در کاربرد پلی آلومینیوم کلراید در حذف رنگزاها از پسابهای صنعتی ( مطالعه موردی )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای مؤثر در کاربرد پلی آلومینیوم کلراید در حذف رنگزاها از پسابهای صنعتی ( مطالعه موردی ) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

فرایند انعقاد و لخته سازی یکی از متداولترین و مؤثرترین فرایندهایی است که امروزه برای حذف رنگزاها از پسابهایفرایند انعقاد و لخته سازی یکی از متداولترین و مؤثرترین فرایندهایی است که امروزه برای حذف رنگزاها از پسابهایPAC ، گونه نوینی از مواد منعقدکننده است که به دلیل برخی مزایا نسبت به منعقدکننده های متداول، استفاده از آن در تصفیه خانه های آب و فاضلاب در حال افزایش است . هدف از انجام این تحقیق بررسی شرایط به کارگیری و عملکرد پلی آلومینیوم کلراید PAC در حذف رنگزای Acid blue 292 (یکی از رنگزاهای اصلی مورد استفاده در صنعت نساجی ایران ) از محلولهای آبی می باشد . برای این منظور تأثیر pH ، غلظت ماده منعقدکننده، غلظت اولیه رنگزا، و نیز تأثیر کائولینیت به عنوان یک کمک منعقدکننده طبیعی برای حذف رنگزای مذکور، مورد آزمایش و بررسی قرار گرفت . بر اساس نتایج به دست آمده، مناسبترین محدوده pH برای حذف رنگزای مذکور توسط پلی آلومینیوم کلراید، ۶ – ۸ بوده و تحت این شرایط، با استفاده از ۴۰mg/lپلی آلومینیوم کلراید، میزان حذف رنگزای مورد نظر به بیش از %۸۳ رسید . افزودنکائولینیت به عنوان کمک منعقدکننده، بازدهی فرایند را به طور نسبی افزایش داد که بیشترین افزایش بازدهی ۳۰% با افزودن ۴۰mg/l کائولینیت به دست آمد . افزایش غلظت رنگزا، موجب کاهش بازدهی فرایند شد به طوریکه میزان حذف برای رنگزا با غلظت ۲۵mg/l و ۲۵۰mg/l به ترتیب ۹۵% و ۲۱ % بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.