مقاله آزمون و ارزیابی یک واحد کوبش تک بوته برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آزمون و ارزیابی یک واحد کوبش تک بوته برنج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آزمون و ارزیابی یک واحد کوبش تک بوته برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آزمون و ارزیابی یک واحد کوبش تک بوته برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آزمون و ارزیابی یک واحد کوبش تک بوته برنج :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
رنج یکی از مهمترین محصولات کشاورزی در جهان است که در ایران نیز از اهمیت زیادی برخوردار است . عملکرد محصول عاملی است که در اکثر تحقیقات مربوط به برنج ، به عنوان عامل وابسته در نظر گرفته می شود . به طور کلی همیشه برای تعیین عملکرد ، مقادیر محدودی از محصول اختیار و کوبیده می شود . وسیله ای که برای کوبش بدین منظور استفاده می شود ، باید دارای ظرفیت کوبش کم (تک بوته) باشد . یک نمونه از این وسیله که برای مقاصد آزمایشگاهی به کار می رود ، مورد ارزیابی قرار گرفت . در این تحقیق تلفات (دانه های کوبیده نشده) و ضایعات (دانه های صدمه دیده ) و نیز توان مصرفی (به عنوان عوامل وابسته) برای ارقام متدوال برنج منطقه گیلان ، در آزمایشگاهی بصورت کرتهای دوبار خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی با فاکتور اصلی رقم در سه سطح ، رطوبت محصول در دو سطح به عنوان فاکتور فرعی و سرعت خطی کوبنده در چهار سطح به عنوان فاکتور فرعی (جمعا ۲۴ تیمار) و در سه تکرار مورد اندازه گیری و سپس میانگین مشاهدات از نظر آماری مورد مقایسه قرار گرفت . نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که اثر عامل اصلی رقم بر روی ضایعات و توان مصرفی در سطح (۱%) ، معنی دار بوده است . اثر عامل فرعی رطوبت روی تلفات و توان مصرفی در سطح (۱%) معنی دار است . اثر سرعت خطی کوبنده روی تلفات ، درصد دانه های صدمه دیده و توان مصرفی در سطح (۱%) معنی دار است .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.