مقاله مشخصه های خمشی و برشی ساقه یونجه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مشخصه های خمشی و برشی ساقه یونجه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مشخصه های خمشی و برشی ساقه یونجه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مشخصه های خمشی و برشی ساقه یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مشخصه های خمشی و برشی ساقه یونجه :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
در این تحقیق تنش خم شی، مدول الاستیسیته، تنش برشی و انرژی برشی ساقه یونجه (Medicago Sativa L.) تعیین شد. نیروهای خمشی در رطوبت های مختلف اندازه گیری شد و تنش خمشی و مدول الاستیسیته از این اطلاعات محاسبه گردید. به منظور اندازه گیری نیروهای برشی نمونه های ساقه، از یک دستگاه برش متصل به کامپیوتراستفاده شد . انرژی برشی با استفاده از سطح زیر منحنی نیروی بر شی ، تغییر شکل (جابه جایی) محاسبه شد. آزمایشات در رطوبت های ۱۰ ، ۲۰ ، ۴۰ و ۸۰ درصد بر مبنای وزن تر انجام شد . تنش خمشی با افزایش رطوبت ساقه ها، کاهش نشان داد . مقدار تنش خمشی در رطوبت های پائین تقریباً سه برابر مقدار آن در رطوبت های بالا بدست آمد و مقدار آن از ۹/۷۱ تا ۴۷/۴۹ مگاپاسکال متغیر بود. همچنین مدول الاستیسیته در خمش با افزایش مقدار رطوبت و قطر ساقه ها، کاهش یافت و در محدوده ۰/۷۹ تا ۳/۹۹ گیگاپاسکال قرار داشت.نتایج نشان داد که میزان تنش برشی و انرژی برشی در اثر افزایش محتوای رط وبت، افزایش یافت . بیشترین اس تحکام برشی و انرژی برشی به ترتیب ۲۸/۱۹ مگاپاسکال و ۳۴۵/۸ مگاژول بدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.