مقاله تعیین انرژی پیوندی و مدل مناسب جذب بادام کامل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین انرژی پیوندی و مدل مناسب جذب بادام کامل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین انرژی پیوندی و مدل مناسب جذب بادام کامل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین انرژی پیوندی و مدل مناسب جذب بادام کامل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین انرژی پیوندی و مدل مناسب جذب بادام کامل :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بادام یکی از محصولات باغی مهم کشور ایران است . فرآوری این محصول به روش سنتی مشکلاتی را برای صادرات و نگهداری آن فراهم کرده است . در این تحقیق برای به دست آوردن انرژی پیوندی جذب بادام، ابتدا منحنی های جذب رطوبت بادام کامل در چهار سطح دمای ۵ ، ۱۵ ، ۲۵ و ۳۵C در دامنه ی فعالیت آبی ۰/۸۸-۰/۱۱ به روش وزن سنجی ایستا مطابق با دستورالعمل COST-90 به دست آمد . جهت ارائه مد ل ریاضی مناسب، داده های آزمایشی با مدل های بت، گاب، اسمیت، هندرسون، ازوین، هالسی برازش شدند . شاخص های ضریب تبیین (R2) ، ریشه ی میانگین مربعات خطا (RMSE) ، مدول میانگین انحراف نسبی (P) و مربع کای (۲) برای ارزیابی مدلها استفاده گردید و مد ل گب به عنوان بهترین مدل انتخاب گردید . مقادیر C و K در این مدل و ارتباط آن ها با دما به دست آمد . در نهایت مقدار انرژی پیوندی جذب باتوجه به بهترین مدل در مقادیر رطوبتی مختلف به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.