مقاله تعیین رطوبت مناسب تبدیل ارقام برنج اصفهان در سفیدکن های سایشی و تیغه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین رطوبت مناسب تبدیل ارقام برنج اصفهان در سفیدکن های سایشی و تیغه ای دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین رطوبت مناسب تبدیل ارقام برنج اصفهان در سفیدکن های سایشی و تیغه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین رطوبت مناسب تبدیل ارقام برنج اصفهان در سفیدکن های سایشی و تیغه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین رطوبت مناسب تبدیل ارقام برنج اصفهان در سفیدکن های سایشی و تیغه ای :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
به منظور بررسی میزان شکست ارقام برنج اصفهان در سفیدکن های سایشی و تیغه ای و تعیین رطوبت مناسب تبدیل آنها آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد که در آن سه رقم شلتوک شامل سرخه، ۱۲ و ۱۴ درصد (بر پایه تر)، خشک گردید و در دو سیستم تیغه ای و ،۱۰، سازندگی و شمالی (طارم) در چهار سطح رطوبت ۸ سایشی مدرن به برنج سفید تبدیل شد. در هر تیمار درصد شکستگی برنج و درجه سفید شدگی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد اثر ساده رقم، نوع سفیدکن و رطوبت تبدیل و اثر متقابل آنها در سطح آماری یک درصد بر درصد شکستگی و درجه سفید شدگی معنی دار بود. بر این اساس رقم سرخه کمترین و رقم شمالی بیشترین میزان شکستگی برنج را دارا بود. همچنین میانگین شکستگی و سفیدشدگی در سفید کن سایشی به صورت معنی دار کمتر از نوع تیغه ای بود. رطوبت ۱۴ درصد بیشترین شکستگی و کمترین سفید شدگی برنج را داشت. بررسی اثر متقابل رقم و رطوبت در دو سیستم سایشی و تیغه ای بر میزان شکستگی و فیدشدگی برنج نشان داد مناسب ترین رطوبت تبدیل در سیستم سایشی برای ارقام سرخه، سازندگی و شمالی (طارم) به ترتیب ۱۰ ، ۱۲ و ۱۰ درصد و در سیستم تیغه ای به ترتیب ۱۰ ، ۱۲ و ۱۲ درصد می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.