مقاله بررسی همبستگی فضایی عناصر پرتوزا با ترکیبات آهن و سیلیس به کمک پردازش تصاویر ماهواره ای و داده های ژئوشیمیایی در منطقه کلوت چاپدونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی همبستگی فضایی عناصر پرتوزا با ترکیبات آهن و سیلیس به کمک پردازش تصاویر ماهواره ای و داده های ژئوشیمیایی در منطقه کلوت چاپدونی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی همبستگی فضایی عناصر پرتوزا با ترکیبات آهن و سیلیس به کمک پردازش تصاویر ماهواره ای و داده های ژئوشیمیایی در منطقه کلوت چاپدونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همبستگی فضایی عناصر پرتوزا با ترکیبات آهن و سیلیس به کمک پردازش تصاویر ماهواره ای و داده های ژئوشیمیایی در منطقه کلوت چاپدونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی همبستگی فضایی عناصر پرتوزا با ترکیبات آهن و سیلیس به کمک پردازش تصاویر ماهواره ای و داده های ژئوشیمیایی در منطقه کلوت چاپدونی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

منطقه کلوپ چاپدونی در استان یزد و در فاصله تقریبی ۱۷۰ کیلومتری شمال شرقی شهرستان یزد قرار دارد. پی سنگ این منطقه را سنگ های دگرگون شده سازند ناتک و ساغند منسوب به پرکامبرین تشکیل می دهد. پدیده دگرنهادی در پر کامبرین پسین و سپس با توقف این پدیده، بروز فرسایش و ایجاد دگر شیبی فرسایشی در سازند ساغند و تخریب طبقات کهن تر، رژیمی با شرایط ریفتی ولی با ولکانسیم سرشار از پتاسیم آغاز می شود. رخداد سیمری آغازی با تشکیل هورست و گرابن های ایران مرکزی موجب دگرگونی سازندهای کهن تر شده است. نفوذ توده گرانیتوئیدی چاپدونی در زمان کرتاسه پسین- ائوسن رخ داده است.
نمونه های سنگی منطقه مورد مطالعه شامل انواع گنیس ها، شیست ها و دایک های جوان می باشند. گنیس های منطقه شامل انواع گرانیت گنیس، بیوتیت گنیس و گنیس چشمی هستند. میزان پرتوزایی این نمونه ها، با مقدار بیوتیت نسبت مستقیم دارد. گرانیت های منطقه شامل انواع گرانیت پورفیروئید و بیوتیت گرانیت هستند. این نمونه ها به علت عملکرد شدید تکتونیک، اغلب دارای بافت کاتاکلاستیک می باشند. کانی های رادیو اکتیو که به احتمال زیاد کانی اورانینیت می باشند، در این نمونه ها یافت شده اند. شیست های منطقه شامل انواع شیست، آمفیبول شیست، آمفیبول میکاشیست و کلریت شیست می باشند. این شیست ها نیز به علت عملکرد شدید تکتونیک، اغلب دارای بافت کاتاکلاستیک می باشند.
مشاهدات صحرایی، مطالعات میکروسکوپی و ژئوشیمیایی حاکی از عملکرد فرآیند متاسوماتیسم شدید و گسترده ای در منطقه است که باعث خوردشدگی در منطقه شده و سیالات هیدروترمال غنی از Si و K این منطقه را تحت تاثیر قرار داده است.
با توجه به پردازش تصاویر ماهواره ای و داده های ژئوشیمیایی منطقه و مقایسه نتایج آنها می توان یک همبستگی فضایی نسبی بین عناصر پرتوزا با Fe، V و Si را در منطقه شاهد بود که می توان از این امر در پیگیری عناصر پرتوزا در منطقه بهره جست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.