مقاله بررسی آلودگی نیترات در آبهای زیرزمینی دشت همدان- بهار تحت الگوهای مختلف کشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آلودگی نیترات در آبهای زیرزمینی دشت همدان- بهار تحت الگوهای مختلف کشت دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آلودگی نیترات در آبهای زیرزمینی دشت همدان- بهار تحت الگوهای مختلف کشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی نیترات در آبهای زیرزمینی دشت همدان- بهار تحت الگوهای مختلف کشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی نیترات در آبهای زیرزمینی دشت همدان- بهار تحت الگوهای مختلف کشت :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
در بسیاری از مناطق ایران مانند همدان، آب زیرزمینی نقش تعیین کنندهای در تأمین آب شرب سالم و بهداشتی ایفا می نماید. این منابع محدود، با توجه به خشکسالی های اخیر بسیار آسیب پذیر می باشند و حفظ آنها از نظر کمی و کیفی دارای اهمیت فوق العادهای است. دشت همدان- بهار یکی از چهار دشت منطقه همدان میباشد که کشاورزی در سطح وسیع و کاربرد سموم وکودهای شیمیایی باعث آلودگی آبخوان آن شده است. هدف اصلی این طرح بررسی غلظت نیترات، تحت کشت محصولات مختلف کشاورزی در دشت همدان- بهار میباشد. بدین منظور، ۲۰ حلقه چاه در کل منطقه انتخاب گردید که از این تعداد، ۳ حلقه چاه برای کشت سبزیجات، ۴ حلقه چاه برای کشت سیبزمینی، ۳ حلقه چاه برای کشت یونجه، ۲ حلقه چاه برای کشت گندم دیم، ۲ حلقه چاه برای کشت جو آبی، ۴ حلقه چاه برای آبیاری باغها و ۲ حلقه چاه برای کشت متناوب استفاده می شود. نمونه گیری از آب این چاه ها برای اندازه گیری نیترات درطول سال ۸۷-۱۳۸۶ انجام گرفت. نتایج نشان داد که متوسط غلظت نیترات به ترتیب برای یونجه، سیبزمینی، سبزیجات، گندم دیم، جو آبی، باغ ها و کشت متناوب عبارت است از: ۱۸/۳۲ ، ۶۱/۸ ، ۷۹/۶۵ ، ۱۹/۱۳ ، ۲۲/۱۰ ، ۲۲ و ۲۷/۲میلیگرم برلیتر. این نتایج نشان دهنده این است که کشت محصولاتی نظیر سیبزمینی و سبزیجات به دلیل مصرف زیاد کودهای ازته و کود مرغی و از طرفی سطح زیر کشت زیاد سیبزمینی سبب آلودگی آبهای زیرزمینی در این منطقه شده است. بدین ترتیب با مدیریت و انتخاب سطح زیر کشت بهینه محصولات مختلف، می توان نسبت به کاهش آلودگی نیترات اقدام نمود. سایر پارامترهای شیمیایی اندازه گیری شده در آبهای زیرزمینی نیز مورد بررسی و تحلیل قرار گرفتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.