مقاله مقایسه تجربی سایش کاویتاسیون شربت واقعی قند با آب برای فلزات مختلف


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تجربی سایش کاویتاسیون شربت واقعی قند با آب برای فلزات مختلف دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تجربی سایش کاویتاسیون شربت واقعی قند با آب برای فلزات مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تجربی سایش کاویتاسیون شربت واقعی قند با آب برای فلزات مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تجربی سایش کاویتاسیون شربت واقعی قند با آب برای فلزات مختلف :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این مقاله سایش کاویتاسیون برای مایعات آب و شربت واقعی قند ( قبل از پروسه رنگبری در کارخانه قند ) مورد مقایسه قرار گرفته است . روش کار بدین صورت است که با قرار دادن مدل های پله ای از جنس سرب ، آلومینیوم نرم و سخت در تونل بسته کاویتاسیون در عدد بدون بعد کاویتاسیون ثابت و سرعت یکسان نرخ کاهش وزن برای هر قطعه اندازه گیری گردید سپس با استفاده از میکروسکوپ های نوری و SEMنحوه خوردگی و میزان حفره ها مورد بررسی قرار گرفت . نتایج مهم بدست آمده بیانگر آن است که سایش کاویتاسیون در مایع شربت قند برای فلزات مختلف کمتر از آب است . همچنین میزان نرخ کاهش وزن و تعداد حفره ها در هر قطعه با افزایش سختی کاهش یافته و این امر مستقل از نوع مایع بکار رفته می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.