مقاله تاثیر سد زیرزمینی خرانق در توسعه پایدار حوزه آبخیز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سد زیرزمینی خرانق در توسعه پایدار حوزه آبخیز دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سد زیرزمینی خرانق در توسعه پایدار حوزه آبخیز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سد زیرزمینی خرانق در توسعه پایدار حوزه آبخیز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سد زیرزمینی خرانق در توسعه پایدار حوزه آبخیز :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

معضل کم آبی بویژه در سالهای کم باران و خشک همیشه از مسائل مبتلا به زیست بومهای خشک و بیابانی بوده است. با عنایت به محدودیت منابع آب در مناطق کوهستانی و اینکه سفره های آب تغذیه کننده قنوات در اینگونه مناطق بسیار کم حجم و سطحی می باشند بشدت متأثر از بارشهای سالیانه بوده و تغییرات زیادی را از نظر آبدهی بخصوص در شرایط بحرانی نشان می دهند.
از آنجا که سامانه های زهکشی دراین مناطق قادر به جمع آوری همه جریانهای زیر سطحی نیستند، حجم قابل ملاحظه ای از همین آبها با کاهش کیفیت به کویرها منتهی می گردند. فرض بر این است که با احداث سدهای زیرزمینی بتوان تغییرات آبدهی را برای توسعه پایدار یا دست کم حفظ وضعیت موجود به حداقل رساند و ذخایر آبی پایدارتری را ایجاد نمود. منطقه خرانق در حاشیه کویر دره انجیره در محور ارتباطی یزد_ طبس با داشتن سازندهای مارنی و نهشته های نفوذ پذیر محدود در مسیر آبراهه ها بخش قابل ملاحظه ای از منابع خود را چه از طریق جریانات سطحی و یا تحت الارضی از دست می دهد. سد زیر زمینی احداثی در بالادست قنات دهوک شیوه ای جدید برای جبران کمبود آب مورد نیاز در منطقه خرانق است که با اهداف زیر به اجرا در آمده است:
۱- تأمین و جبران کمبود آب مورد نیاز منطقه بویژه در شرایط بحران وخشکسالی
۲- بررسی امکان بهره برداری بهینه از منابع زیر سطحی به عنوان تأمین آب پایدار در مناطق خشک و کم آب.
۳- بررسی تأثیر گذاری سدهای زیز زمینی بر میزان آبدهی قنوات و شرایط اصولی بهره برداری از آبهای ذخیره شده.
۴-بررسی شرایط بهبود بخشی کیفی منابع زیرزمینی با توجه به شرایط اقلیمی،زمین شناسیو ژئو مرفولوژیکی آبخوان.
در این مقاله پژوهشی با توجه به سوابق آماری برداشت آب از قنات دهوک و آمارهای بعدی پس از احداث سازه میزان اثر بخشی آن در تقویت آبخوان و امکان توسعه پایدار منطقه مورد بررسی قرار گرفته است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.