مقاله تاثیر گرانولهای نانوجاذب هورمون اتیلن با بسترهای زئولیتی ، بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی میوه کیوی رقم HAYWARD


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر گرانولهای نانوجاذب هورمون اتیلن با بسترهای زئولیتی ، بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی میوه کیوی رقم HAYWARD دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر گرانولهای نانوجاذب هورمون اتیلن با بسترهای زئولیتی ، بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی میوه کیوی رقم HAYWARD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر گرانولهای نانوجاذب هورمون اتیلن با بسترهای زئولیتی ، بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی میوه کیوی رقم HAYWARD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر گرانولهای نانوجاذب هورمون اتیلن با بسترهای زئولیتی ، بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی میوه کیوی رقم HAYWARD :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

تولید درونی گاز اتیلن و یا حضور بیرونی این گاز در محیط به عنوان یکی از اصلی ترین دلایل و عوامل ضایعات پس از برداشت و کاهش عمر انبار مانی بساری از میوه ها از جمله کیوی عنوان شده است . این هورمون باعث رسیدگی زود هنگام ، افزایش حساسیت به بیماری های قارچی و باکتریایی و کاهش عمر انبارمانی کیوی میشود . به منظور برسی اثر ذرات نانوجاذب اتیلن بر کاهش ضایعات انباری این میوه ، آزمایشی شامل تیمارهای استفاده از بسته های کوچک حاوی گرانولهای نانوجاذب در هر جعبه و با استفاده از دستگاه جاذب ، استفاده از بسته های کوچک گرانولهای نانوجاذب بدون دستگاه جاذب ، استفاده از دستگاه جاذب بدون بسته های کوچک حاوی گرانولهای جاذب و تیمار شاهد بدون دستگاه جاذب و بدون بسته های کوچک حاوی گرانولهای جاذب اجرا شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.