مقاله تاثیر گرانولهای نانوجاذب هورمون اتیلن با بسترهای زئولیتی ، بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی میوه کیوی رقم HAYWARD
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر گرانولهای نانوجاذب هورمون اتیلن با بسترهای زئولیتی ، بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی میوه کیوی رقم HAYWARD دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر گرانولهای نانوجاذب هورمون اتیلن با بسترهای زئولیتی ، بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی میوه کیوی رقم HAYWARD کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر گرانولهای نانوجاذب هورمون اتیلن با بسترهای زئولیتی ، بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی میوه کیوی رقم HAYWARD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر گرانولهای نانوجاذب هورمون اتیلن با بسترهای زئولیتی ، بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی میوه کیوی رقم HAYWARD :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
تولید درونی گاز اتیلن و یا حضور بیرونی این گاز در محیط به عنوان یکی از اصلی ترین دلایل و عوامل ضایعات پس از برداشت و کاهش عمر انبار مانی بساری از میوه ها از جمله کیوی عنوان شده است . این هورمون باعث رسیدگی زود هنگام ، افزایش حساسیت به بیماری های قارچی و باکتریایی و کاهش عمر انبارمانی کیوی میشود . به منظور برسی اثر ذرات نانوجاذب اتیلن بر کاهش ضایعات انباری این میوه ، آزمایشی شامل تیمارهای استفاده از بسته های کوچک حاوی گرانولهای نانوجاذب در هر جعبه و با استفاده از دستگاه جاذب ، استفاده از بسته های کوچک گرانولهای نانوجاذب بدون دستگاه جاذب ، استفاده از دستگاه جاذب بدون بسته های کوچک حاوی گرانولهای جاذب و تیمار شاهد بدون دستگاه جاذب و بدون بسته های کوچک حاوی گرانولهای جاذب اجرا شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.