مقاله اثر بره موم در مقایسه با پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر بره موم در مقایسه با پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بره موم در مقایسه با پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بره موم در مقایسه با پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بره موم در مقایسه با پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در این تحقیق اثر عصاره الکلی بره موم در مقایسه با پروبیوتیک بر روی پارامترهای عملکردی جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. برای انجام این آزمایش ۲۵۶ قطعه جوجه خروس گوشتی نژاد راس ۳۰۸ به صورت تصادفی بین ۴ تیمار و هر تیمار مشتمل بر ۴ تکرار تقسیم شدند. تیمارها عبارت بودند از: جیره شاهد، جیره حاوی ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم عصاره الکلی برهموم (۷۰% به نسبت ۱۱۰) جیره حاوی ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم عصاره الکلی بر هموم به همراه ۴۵۰ میلی گرم در کیلوگرم پروبیوتیک و جیره حاوی ۴۵۰ میلی گرم در کیلوگرم پروبیوتیک پریمالاک. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که عصاره الکلی بره موم موجب کاهش معنی دار (P<0.05) متوسط وزن بدن، افزایش وزن روزانه و میانگین مصرف خوراک روزانه در دوره آغازین گردید. عملکرد جوجه ها در دوره رشد توسط هیچ یک از تیمارها بطور معنی داری تحت تأثیر قرار نگرفت. در کل دوره آزمایشی نیز هیچ یک از تیمارها نتوانستند بصورت معنی داری صفات عملکردی را تحت تأثیر قرار دهند. نتایج مطالع حاضر نشان داد که عصاره الکلی برهموم قادر به بهبود عملکرد جوجه های گوشتی نمی باشد و حتی در دوره آغازین تأثیر سویی بر عملکرد آنها بر جا گذاشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.