مقاله بررسی عکس العمل یونجه (Medicago sativa) و خرفه (Portulaca oleracea) به عصاره ریشه و اندام های هوائی گیاه آللوپاتیک تلخه (Acroptilon repense)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عکس العمل یونجه (Medicago sativa) و خرفه (Portulaca oleracea) به عصاره ریشه و اندام های هوائی گیاه آللوپاتیک تلخه (Acroptilon repense) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عکس العمل یونجه (Medicago sativa) و خرفه (Portulaca oleracea) به عصاره ریشه و اندام های هوائی گیاه آللوپاتیک تلخه (Acroptilon repense)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عکس العمل یونجه (Medicago sativa) و خرفه (Portulaca oleracea) به عصاره ریشه و اندام های هوائی گیاه آللوپاتیک تلخه (Acroptilon repense)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عکس العمل یونجه (Medicago sativa) و خرفه (Portulaca oleracea) به عصاره ریشه و اندام های هوائی گیاه آللوپاتیک تلخه (Acroptilon repense) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

با هدف بررسی اثر آللوپاتیک تلخه بر روی مولفه های جوانه زنی و رشد اولیه خرفه و نیز تحمل یونجه به عصاره تلخه آزمایشی به صورت طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار در آزمایشگاه علوم علف های هرز پردیس کشاورزی دانشگاه تهران انجام شد. در مرحله رشدی شروع گلدهی، تلخه برداشت و به تفکیک ریشه و اندام های هوایی عصاره گیری انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل استفاده از دزهای صفر (آب مقطر)، ۶/۲۵، ۱۲/۵، ۲۵، ۵۰ و ۱۰۰% عصاره خام ریشهو اندام های هوایی تلخه بر روی بذور یونجه و خرفه بودند. صفات مورد بررسی شامل اندازه گیری سرعت و درصد جوانه زنی بذر، اندازه گیری طول و وزن ریشه چه و ساقه چه گیاهچه بودند. نتایج این مطالعه نشان داد که هیچ کدام از صفات مورد بررسی در یونجه تحت تاثیر مواد آللوپاتیک در تمامی دها قرار نگرفتند. اما تاثیر تیمارهای بر کلیه صفات مورد اندازه گیری در خرفه معنی دار بود. مقایسه بین عصاره حاصل از شاخساره و ریشه نشان داد که عصاره ریشه از تاثیر بازدارندگی بیشتری بر صفات مورد اندازه گیری در خرفه برخوردار بود. طول ریشه چخ خرفه حداکثر حساسیت را به عصاره اندام های هوایی و ریشه تلخه داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.