مقاله بررسی غنی سازی بذر با مواد ریز مغذی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی ارقام مختلف چغندر قند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی غنی سازی بذر با مواد ریز مغذی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی ارقام مختلف چغندر قند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی غنی سازی بذر با مواد ریز مغذی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی ارقام مختلف چغندر قند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غنی سازی بذر با مواد ریز مغذی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی ارقام مختلف چغندر قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی غنی سازی بذر با مواد ریز مغذی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی ارقام مختلف چغندر قند :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
ریز مغذی ها عناصر مورد نیاز برای رشد گیاهان می باشند، اما مقادیر مورد نیاز آنها در مقایسه با عناصر اصلی همچون ازت و فسفر بسیار ناچیز است. هدف از اجرای این تحقیق بررسی اثر مصرف کودهای ریز مغذی برروی کمیت و کیفیت محصول توده های مختلف چغندر قند است. دراین طرح از توده های از چغندر قند که از نظر پلوئیدی و ژرمیته(منوژرمی و مولتی ژرمی) متفاوت بودند استفاده گردید. بذر توده های مختلف چغندر قند به صورت درجا کشت گردید سپس در سال بعد ریشه های کوچک بدست آمده در کرج و ارومیه جهت تولید بذر کشت گردیدند. اولین محلول پاشی کودهای میکرو(بر،روی،منگز،آهن،مس،منیزیم) در مرحله ۱۲-۸ برگی و دومین محلول پاشی قبل از ظهور غنچه در دو منطقه کرج و ارومیه انجام گرفت. در تیمارهای شاهد هیچگونه کود میکرو مصرف نگردید. به منظور مقایسه خصوصیات کمی و کیفی محصول چغندرقند، بذر تیمارهای مختلف در سه منطقه کرج، مشهد و ارومیه در قالب بلوک های تصادفی با سه تکرار کشت و عملکرد ریشه شکر، عیارقند، ناخالصی ها و دیگر صفات تکنولوژی قند آنها تعیین گردید. سپس مقایسه میانگین یکایک صفات توسط آزمون دانکن انجام گرفت.همچنین به منظور تعیین تاثیر محیط بر غنی سازی بر روی صفات مختلف و اثرات متقابل محیط و تیمار، تمامی صفات مورد مطالعه به صورت مرکب تجزیه گردید. نتایج تجربه واریانس ساده صفات در کرج و ارومیه نشان داد که هیچگونه اختلاف معنی داری بین تیمارهای کودی و غیر کودی برای صفات مختلف عملکرد ریشه و شکر وجود ندارد، ولی در مشهد این صفات معنی دار شدند. همچنین براساس نتایج تجزیه واریانس مرکب در سه منطقه تمامی تیمارها برای صفات مختلف و اثر متقابل تیمار در محیط نیز معنی دار شده بود. به علاوه مقایسه میانگین تیمارهای کودی و غیر کودی نشان داد که توده تتراپلوئید ET5 کودی دربین هر سه منطقه دارای بیشترین میزان عملکرد ریشه و شکر در بین سایر توده های مورد بررسی بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.