مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیکها بر روی خصوصیات پوسته تخم مرغ


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیکها بر روی خصوصیات پوسته تخم مرغ دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیکها بر روی خصوصیات پوسته تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیکها بر روی خصوصیات پوسته تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیکها بر روی خصوصیات پوسته تخم مرغ :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور بررسی اثرات ساکارومایسیس و بیوپلوس ۲ب بر روی خصوصیات پوسته تخم مرغ این آزمایش به اجرا درآمد. در این آزمایش از سطوح مختلف پروبیوتیکهای مخمر ساکارومایسیس(۰۰۴%، ۰۰۳%، ۰۰۲%، ۰۰%) بیوپلوس ۲ب (۰۱۲%، ۰۰۸%، ۰۰۴%، ۰۰%) در جیره استفاده شد. تعداد ۱۱۲ قطعه مرغ تخمگذار خوراکی نژاد لگهورن سفید از سویه "های لاین "در سن ۴۶ هفتگی در قالب طرح کامل تصادفی در هفت تیماربه مدت ۱۰ هفته مورد آزمایش قرار گرفت . نتایج این آزمایش نشان می دهد که افزودن پروبیوتیک به جیره در سطح ۰۰۲ % ساکارومایسیس اثر معنی داری بر ضخامت پوسته تخم مرغ داشته است با این حال با افزایش سطوح پروبیوتیک هر سه خصوصیت پوسته یعنی وزن پوسته و ضخامت پوسته
ومقاومت پوسته افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.