مقاله تخمین و ارزیابی پارامترهای کیفی آب های زیرزمینی جهت تامین آب کشاورزی با استفاده از روش کریجینگ و نرم افزار +GS


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تخمین و ارزیابی پارامترهای کیفی آب های زیرزمینی جهت تامین آب کشاورزی با استفاده از روش کریجینگ و نرم افزار +GS دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین و ارزیابی پارامترهای کیفی آب های زیرزمینی جهت تامین آب کشاورزی با استفاده از روش کریجینگ و نرم افزار +GS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین و ارزیابی پارامترهای کیفی آب های زیرزمینی جهت تامین آب کشاورزی با استفاده از روش کریجینگ و نرم افزار +GS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین و ارزیابی پارامترهای کیفی آب های زیرزمینی جهت تامین آب کشاورزی با استفاده از روش کریجینگ و نرم افزار +GS :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

این پژوهش با استفاده از علم زمین آمار به بررسی تغییرات مکانی هشت پارامتر هدایت الکتریکی، کلر، کلسیم، منیزیم، سدیم، سولفات، T.D.S و SAR موجود در آب زیرزمینی دشت زرند، که اطلاعات مربوطه از تجزیه و تحلیل ۵۳ پیزومتر در دشت زرند، از پاییز ۷۳ تا تابستان ۸۵ به دست آمده اند، می پردازد. در رابطه با چگونکی تغییرات مکانی، هشت پارامتر ذکر شده فاقد روند تشخیص داده شده اند و در مورد آنها مدل سیمواریوگرام مناسب برای هر پارامتر تشخیص داده شده است. از نکات قابل ذکر در رابطه با تغییرات مکانی این پارامتر کیفی، همسانگرد بودن میدان تغییرات می باشد. در انتها با توجه به مدل انتخابی پارامترهای کنترلی مربوطه کالیبره گردیده و نقشه های کاربردی هم تراز پارامترها، به همراه نقشه های خطای مربوطه، با استفاده از کریجینگ در محدوده مطالعاتی تهیه شده اند. این نقشه ها و تخمین ها می توانند کمک شایانی به بهره برداران از منابع آب زیرزمینی در محدوده مطالعاتی در زمینه های تخمین مقادیر پارامترهای کیفی (به همراه خطای مربوطه) در نقاط معلوم و نیز نقاط نامعلوم و نیز نقاط جدید نمونه برداری به منظور طراحی یک شبکه نمونه بداری با کمترین خطای ممکن بنماید. این بررسی ها نشان دادند که بیشترین مقدار هدایت الکتریکی کمی بیش از ۱۱۳۰۰ میکروموس بر سانتیمتر و با خطای برآورد کمتر از ۱۷ میکروموس بر سانتیمتر می باشد. هم چنین، کمترین مقدار هدایت الکتریکی به میزان کمتر از ۱۱۰۰ میکروموس بر سانتیمتر با خطای کمتر از ۱۶۰ میکروموس بر سانتیمتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.