پاورپوینت خواص میوه ها


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
69 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت خواص میوه ها دارای ۱۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت خواص میوه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت خواص میوه ها

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت خواص میوه ها

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت خواص میوه ها :

اسلاید ۱ :

۱- طالبی میوه ای خنک واشتها آور است.

۲- طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجبطراوت و شادابی پوست بدن است.

۳- خوردن طالبی، بعد از غذا برایدرمان کم خونی مفید است.

۴- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.

۵- گرمک سرشار از ویتامین هایa وc و سلولز است.

۶- گرمک خنک و ملّین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.

۷- گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.

۸- گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.

۹- آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.

اسلاید ۲ :

احتیاط لازم در مصرف طالبی :

۱- کسانی که مرض قند دارند باید در خوردن طالبی جانب احتیاط را رعایت کنند و یا آن را مصرف نکنند.

۲- کسانی که ورم معده دارند، نباید در مصرف طالبی زیاده روی کنند.

اسلاید ۳ :

خواص گوجه فرنـگی

    گوجه فرنگی دارای مقادیر متفاوتی از ویتامین‌های K ، E ، C، B ، A ، آهن، املاح معدنی مخصوصاً فسفر، کلسیم، پتاسیم، مس، منیزیم، کبالت بوده و به تازگی وجود ید نیز در گوجه فرنگی گزارش شده است.

    طبع گوجه فرنگی سرد و خشک است و دارای خواص اشتهاآور، ادرار آور، ضد نفخ، مقوی اعصاب، خنک کننده، تصفیه کننده خون، ضد اسکوربوت، ضد تعفن، هضم کننده غذا، نشاط آور، نیروبخش، ضد میکروب و ضد اسهال است .گوجه فرنگی، ترشی معده را از بین می‌برد همچنین بدن را در مقابل امراض عفونی و کمبود ویتامین C حفظ می‌کند.

    گوجه فرنگی به هضم غذا کمک می‌کند ، حس بینایی را تقویت کرده و به علت داشتن ویتامین B مقوی اعصاب است. آب گوجه فرنگی تازه در رفع لکه‌های پوست

مانند کک و مک اثر مفید دارد؛ همچنین درموارد کمبود عناصر معدنی

بدن، درمان برافروختگی ، رماتیسم، نقرس و جلوگیری از پیری

زودرس خاصیت درمانی دارد.

     گوجه‌فرنگی در بعضی افراد ایجاد حساسیت می‌کند که باید به آن توجه کرد. دانه‌های گوجه‌فرنگی دارای روغن می‌باشند که برای تهیه مارگارین، سالاد و صابون مصرف می‌شود‌.

اسلاید ۴ :

خواص خیــار

–خیار از نظر طب قدیم ایران سرد و تـر است و خنک کننـده

بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند.
– خیار حل کننده اورات و اسید اوریک است بنابراین مرض نقرس

 را درمان می کند.
– خیار ادرار آور است . خون را تصفیه می کند،  عطش را تسکین می دهد ، خیار ملین است .
– آب خیار برای رفع خارش مفید است.(پوست خیار را در آب بجوشانید و بعد از سرد شدن‌روی محل خارش بریزید)
– خیار را حلقه حلقه کرده و روی پوست صورت بگذارید چین و چروکهای صورت را از بین می برد و صورت را جوان می کند. گر می خواهید همیشه لطافت پوست خود را حفظ کنید همه روزه از خیار استفاده کنید .

مضرات :

     اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف خیار زیاده روی کنند زیرا ممکن باعث است اختلال در دستگاه هضم گردد .

     خیار نفاخ است چون سریعا در معده فاسد می شود همیشه باید آنرا قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند . کسانیکه نمی توانند خیار را خوب هضم کنند باید آنرا با نمک بخورند.

اسلاید ۵ :

خواص هنــدوانه

     هندوانه میوه‌ای شیرین و آبدار است که نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود ، بلکه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد که برای ما نا شناخته است.

    هندوانه منبع غنی ویتامینA(به شکل بتاکاروتن) و ویتامینC می باشد. این میوه پرفایده التهاباتی را که در بیماری هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می برد.

    همچنین منبع خیلی خوبی از آنتی اکسیدان کاروتنوئیدی بنام لیکوپن می باشد. لیکوپن یک رنگدانه شیمیایی است که باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه می شود و اثرات ضد اکسیدانی قوی دارد. این آنتی اکسیدان به تمامی نقاط بدن رفته و رادیکال های آزاد را خنثی می کند.رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که باعث تخریب بسیاری از بافت های بدن می شوند.

     هندوانه از لحاظ ویتامین های گروه B نیز که برای تولید انرژی لازم هستند، غنی است و منبع خوبی از ویتامین هایB1،B6،B5 ، بیوتین (یک نوع ویتامینB) و نیز منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی است.   

     پس می توان گفت که دارای ارزش غذایی بالایی است. هندوانه دارای آب فراوان و انرژی کمی است در نتیجه نسبت به سایر میوه ها ، مواد مغذی بیشتری در هر کالری دارد که نشان دهنده اثرات مفید

آن در بهبود سلامتی بدن است .

اسلاید ۶ :

خواص انــگور

انگور میوه ای است بهشتی که شامل ویتامین های A , B ،C  می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است .

üانگور وسیب هردو میوه بهشتی هستندکه  برای افراد مبتلا به ناراحتی های قلب و اعصاب مفید است.

üیکی از خواص انگور ،‌ صاف کننده و « مولد خون بودن » آن است . انگور قند خون را نیز تنظیم می کند .

üانگور یکی از میوه های ضد سرطان شناخته شده است و این، به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است .

üخوب است بدانید انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند .

üانگور برای سلامتی قلب ، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره ی خون مناسب و سازگار است .

üاین نکته را هم بدانید یبوست که عوارض آن بی اشتهایی ، نفخ ، سردرد تشــنگی مفرط و

üبد بویی دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف می شود .

     انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده . بدین گونه که اگر انگور را از صبح تا ظهر ، خالی میل کنید لاغر کننده است و اگر آن را همراه با غذا میل کنید چاق کننده است .

    توجه داشته باشید وقتی انگور میل می کنید پشت آن آب سرد ننوشید و یا میوه های خشک مانند برگه ی هلو و غیره را با انگور و آب میل نکنید زیار دچار دل درد می شوید .

اسلاید ۷ :

خواص انــجیر

      انجیر منبع خوب پتاسیم می باشد و همان طور که می دانیم، پتاسیم، عنصری است که برای کنترل فشار خون به کار می رود.

      انجیر، منبع خوبی از فیبرهای غذایی می باشد. فیبر، اثر مفیدی بر کاهش وزن دارد و گرسنگی را به تاخیر می اندازد. به خاطر داشتن فیبر بالا، از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری می کند.

    انجیر دارای مقدار زیادی کلسیم می باشد. تحقیقات نشان داده است که کلسیم در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر می باشد.  انجیر برای بهبود سردرد، دندان درد ، تهوع، تب، نقرس، گوش درد، سوختگی، معده درد، ورم چرکی(آبسه) ، بیماری های ریوی و بیماری های مقاربتی مفید است.

امگا ۳ و امگا ۶ دارد. پس برای سیستم اعصاب، مغز و قلب بسیار مفید می باشد.

ü انجیر تازه مقدار کمی ویتامین C دارد و بهترین منبع ویتامین B6 می باشد.

üانجیر برای هضم بهتر غذا بسیار مفید است. برای کم خونی مفید است.

üانجیر برای افراد دارای کلسترول بالا و اسید اوریک بالا ، بسیار مفید است.

üملین و ضد یبوست است.

üبه بهبود سرفه و نفس کشیدن راحت کمک می کند.

üانجیر خشک نسبت به انجیر تازه، ۵ برابر بیشتر کالری دارد.

üانجیر خشک درمان کننده نفخ و باد معده می باشد.

üانجیر خشک دارای مقدار زیادی آهن می باشد.

اسلاید ۸ :

    کلم تصفیه کننده خون است . کلم، رخسار را جلا می دهد و نیکو می سازد. کلم خواب آور بسیار خوبی است.

    حرکت کودکان نو پا را آسان می گرداند. مصرف کلم، صدا را صاف می کند.

    کلم پخته، بدن را از اخلاط فاسد و عرق زیاد پاک می کند. کلم پخته در درمان صرفه کهنه و درد کمر و زانو موثر است. کلم پخته، سردرد را تسکین می دهد. تخم کلم، ضد خونریزی لثه و ضد کرم دستگاه گوارش است.

     تخم کلم ضد کم خونی است و قوه بینایی و نور چشم را افزایش می دهد. مداومت در خوردن کلم، باعث از بین رفتن سنگ های ادراری و تناسلی خواهد شد.

     کلم به علت دارا بودن مواد گوگردی برای خارش و شستشوی موی سر شوره دار، داروی بسیار خوبی است. کلم دارای یک اسانس سلفوره است که برای معالجه کرم امعاء به کار می رود. برای درمان زخم های عمیق و زخم های سرطانی، پماد برگ کلم با آرد جو مفید است. سوخته کلم برای درمان جوش های دهان، رفع زردی دندان و جلوگیری از ریزش مو مؤثر است. برای این منظور باید سوخته کلم را در محل مورد نظر بمالندو این کار را

تکرار کنند تا اثر خود را ببخشد.

 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.