مقاله تعیین و بررسی روابط ترکیبات متابولیتی مایع تخمدانی ماهی سفید Rutilus frisii kutum


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین و بررسی روابط ترکیبات متابولیتی مایع تخمدانی ماهی سفید Rutilus frisii kutum دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین و بررسی روابط ترکیبات متابولیتی مایع تخمدانی ماهی سفید Rutilus frisii kutum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین و بررسی روابط ترکیبات متابولیتی مایع تخمدانی ماهی سفید Rutilus frisii kutum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین و بررسی روابط ترکیبات متابولیتی مایع تخمدانی ماهی سفید Rutilus frisii kutum :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در بهار و تابستان سال ۱۳۸۶ تعداد ۳۳ قطعه ماهی سفید ماده با میانگین طول و وزن بترتیب ۱/۲ ±۴۹/۶۲ سانتی متر و ۲۲۹±۹۷۷ گرم صید شده در تالاب گمیشان از نظر روابط بین ترکیبات متابولیتی مایع سلومیک (تخمدانی) شامل کلسترول، پروتئین کل و گلوکز و PH مورد بررسی قرار گرفتند و مقدار پارامترهای ذکر شده در آنها تعیین گردید. غلظت گلوکز بیشتر از کلسترول و کلسترول بیشتر از پروتئین کل بود. با افزایش میزان پروتئین کل، غلظت کلسترول P<0/01 و همچنینpH مایع سلومیکP<0/05 بطور معنی داری بترتیب افزایش و کاهش یافت. همچنین با افزایش کلسترول مایع سلومیک pH مایع سلومیک P<0/01 بطور معنی داری کاهش یافت. با توجه به اثرpH مایع سلومیک روی تحرک اسپرم، نتایج این تحقیق می تواند در مدیریت تولید مثل و افزایش کارایی لقاح در این گونه با ارزش مورد استفاده قرار گیرد. همینطور از نتایج این تحقیق میتوان بعنوان الگویی برای تولید جیره غذایی لاروها، مدیریت تولید مثل و افزایش کارایی لقاح در این گونه با ارزش بهره برد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.