مقاله ارایه روش ارزیابی میزان آنتروتوکسینهای استافیلوکوکوس آرئوس در نمونه های شیر خشک نوزادان و انجام مطالعه پایلوت آن در شهرمشهد


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارایه روش ارزیابی میزان آنتروتوکسینهای استافیلوکوکوس آرئوس در نمونه های شیر خشک نوزادان و انجام مطالعه پایلوت آن در شهرمشهد دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارایه روش ارزیابی میزان آنتروتوکسینهای استافیلوکوکوس آرئوس در نمونه های شیر خشک نوزادان و انجام مطالعه پایلوت آن در شهرمشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارایه روش ارزیابی میزان آنتروتوکسینهای استافیلوکوکوس آرئوس در نمونه های شیر خشک نوزادان و انجام مطالعه پایلوت آن در شهرمشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارایه روش ارزیابی میزان آنتروتوکسینهای استافیلوکوکوس آرئوس در نمونه های شیر خشک نوزادان و انجام مطالعه پایلوت آن در شهرمشهد :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

مسمومیت استافیلوکوکی، یک مسمومیت کلاسیک با منشاء غذایی است که در اثر خوردن سم مقاوم به حرارت از پیش تشکیل شده ( که آنتروتوکسین نامیده می شود) و بوسیله باکتری استافیلوکوکوس آرئوس تولید شده ایجاد می گردد. مسمومیت غذایی استافیلوکوکی یکیاز متداول ترین مسمومیت های غذایی در اثر مصرف انتروتوکسین تولید شده در ماده غذایی در اثر رشد نژادهای خاصی از استافیلوکوکوساورئوس به وجود می آید.یکی از مهمترین مسمومیتهای غذایی ناشی از باآتری بیماریزای استافیلوآوآوس ارئوس میباشد این باآتری توآسین موثری روی روده به نام Enterotoxin تولید و ترشح مینماید آه سبب ایجاد مسمومیت غذایی میگردد ، این آنتروتوآسین ها در مواد غذاییترشح میگردند. طبق گزارش مرآز آنترل بیماریها از نظر آماری در ردیف اول مسمومیتها ی غذایی قرار میگیرند آنتروتوآسین استافیلو آوآوس آرئوس سمی است آه با وجود اینکه توآسین ها عموما به عنوان انتروتوآسین توصیف می گردند اما توآسین های استافیلوآوآوس آرئوس اساسا نوروتوآسین می باشندمسمومیت غذایی در اثر مصرف شیر و فراورده های لبنی بوسیله آنتروتوآسینهای استافیلوآوآوس آرئوس مکررا گزارش شده است .لذا به منظور تامین ایمنی غذایی تشخیص مسمومیت غذایی ناشی از استاف آرئوسبا استفاده از روش های آارا ، ساده و قابل اعتماد الزامی میباشد.( ۶)روش الایزا بعنوان روش معتبر بر پایه اصول سرولوژی شناخته شده است و روش الایزا از نوع دابل آنتی بادی ساندویچ الایزا بعنوان روش انتخابی تعیین شده است در روش های رایج و مرسوم اندازه گیریآنتروتوآسین مقادیر ۰۵ تا ۲ نانوگرم آنتروتوآسین را در گرم ماده غذایی اندازه گیری مینمایند .در این طرح شیر خشک نوزادان بعنوانمهمترین غذای نوزادان از نظر آلودگی و خطر باآتری استافیلوآوآوس آرئوس و آنتروتوآسین های آن مورد آزمایش قرار داده شد تا وضعیت موجود آیفی میکروبیولوژیکی این فراورده غذایی مهم را آه عمده ترین ترآیب آن شیر خشک بدون چربی است مشخص گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.