مقاله بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه سولفام K بر ماندگاری آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه سولفام K بر ماندگاری آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه سولفام K بر ماندگاری آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه سولفام K بر ماندگاری آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه سولفام K بر ماندگاری آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این بررسی تأثیر استفاده از شیرین کننده آسه سولفام K بر ماندگاری آسپارتام ، دو شیرین کننده که دارای سینرژی در طعم هستند ، در نوشابه رژیمی نوع کولا مورد ارزیابی قرار می گیرد . به این منظور نوشابه کولای حاوی دو شیرین کننده با نسبت وزنی ۱:۱ فرموله ش ده و پس از انجام آزمونهایکنترل کیفی به مدت ۶ ماه در دمای محیط قرار داده می شود . غلظت آسپارتام باقی مانده در محیط هر ۱۵ روز یک مرتبه با استفاده از دستگاه کروماتوگرافییونی با کارایی بالا اندازه گیری می شود. نتایج آماری به دست آمد ه ماندگاری بهتر آسپارتام در نوشابه های رژیمی حاوی آسه سولفام K را نشان می دهد. معادلات سینتیکی برای واکنش تجزیه آسپارتاماز نوع معادلات مرتبه اول نوشته شده و زمان نیمه عمر آسپارتام در دو نوع نوشابه با استفاده از معادلات سینتیکی به دست آمده اندازه گیری شده است. نتایج زمان نیمه عمر آسپارتام مؤید پایداری بهتر آن در نوشابه های حاوی آسه سولفام K می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.