مقاله بررسی اثر عوامل متغیر در فرایند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکروویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر عوامل متغیر در فرایند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکروویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عوامل متغیر در فرایند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکروویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عوامل متغیر در فرایند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکروویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عوامل متغیر در فرایند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکروویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این تحقیق تاثیر هفت فاکتور: دما ( ۶۰C , 30 )، مدت زمان غوطه وری در محلول اسمزی ( ۵/ ۰ ۳ ساعت)، غلظت محلول اسمزی ( ۳۰۶۰ درجه بریکس)، ضخامت قطعات میوه ( ۵۲۰ میلی متر)، نسبت وزنی محلول به میوه ( ۳ به ۱ و ۵ به ۱)، نوع محلول اسمزی (ساکاروز و سوربیتول) وپوشش دادن سطح قطعات میوه با صمغ گوار(+ -) در مرحله پیش فرایند اسمزی و دو توان ۱۸۰ و ۳۶۰ وات مایکروویو در مرحله خشک کردنتکمیلی بطور همزمان بر روی مدت زمان کل لازم برای خشک کردن برگه کیوی تا حد رطوبتی ( ۱۲ – ۱۰ %) در یک فرایند ترکیبی آبگیری اسمزی ومایکروویو مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایشات حاصل از شصت تیمار مختلف نشان می دهد که سه فاکتور ضخامت قطعات میوه، مدت زمان غوطه وری در محلول اسمزی و قدرت مایکروویو بیشترین اثر را بر روی زمان کل لازم برای خشک شدن برگه کیوی در این فرایند ترکیبی داشته اند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.