مقاله بررسی اثر غلظت کاتالیست پوست تخم مرغ در انجام واکنش ایزومریزاسیون لاکتوز به لاکتولوز


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر غلظت کاتالیست پوست تخم مرغ در انجام واکنش ایزومریزاسیون لاکتوز به لاکتولوز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر غلظت کاتالیست پوست تخم مرغ در انجام واکنش ایزومریزاسیون لاکتوز به لاکتولوز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر غلظت کاتالیست پوست تخم مرغ در انجام واکنش ایزومریزاسیون لاکتوز به لاکتولوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر غلظت کاتالیست پوست تخم مرغ در انجام واکنش ایزومریزاسیون لاکتوز به لاکتولوز :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

لاکتولوز قندی سنتزی با خواصی مهم در زمینه های غذایی و دارویی است که از طریق واکنش ایزومریزاسیون لاکتوز تهیه می شود. در این مطالعه، به اثر غلظت کاتالیست پوست تخم مرغ بر واکنش ایزومریزاسیون لاکتوز به لاکتولوز پرداخته می شود. مشاهده شد که با استفاده ازکاتالیست پوست تخ ممرغ، میزان پیشرفت واکنش ایزومریزاسیون لاکتوز به لاکتولوز را می توان تا % ۳۰۴ افزایش می یابد و در عین حال مشکلات جداسازی که برای سایر کاتالیست های دیگر وجود داشت، با استفاده از این کاتالیست وجود نخواهد داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.