مقاله بررسی جدیدترین رهنمودهای استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جدیدترین رهنمودهای استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جدیدترین رهنمودهای استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جدیدترین رهنمودهای استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جدیدترین رهنمودهای استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

افزایش تقاضای آب، بالا رفتن سطح زندگی، گسترش آلودگی منابع آب در اثر توسعه فعالیتها کشاورزی، شهری و صنعتی منجر به محدود شدن منابع آبی شده است . به منظور مقابله با مشکلات ناشی از کمبود منابع آب، استفاده مجدد از فاضلاب امری اجتناب ناپذیر خواهد بود . امروزه بازیافت فاضلاب یکی از ابزارهایی است که می تواند در بهتر کردن مدیریت منابع آب مشارکت داشته باشد و یکی از راه حل های اساسی برای جبران کمبود منابع آبی است . به منظور محافظت از محیط زیست و تداوم بهره برداری از منابع آبی استفاده از پساب منوط به رعایت استانداردها و رهنمودهای خاصی است که باید تحت نظارت کامل صورت پذیرد . هدف از انجام این مطالعه، ارائه جدیدترین رهنمودهای استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی می باشد . سازمان حفاظت محیط زیست ایالات متحده (USEPA ) و سازمان بهداشت جهانی از سال ۱۹۸۹ رهنمودهایی به منظور استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی و ; ارائه نموده اند که آخرین آنها مربوط به سالهای ۲۰۰۴ و ۲۰۰۶ می باشد . تحقیقاتی در زمینه تصفیه مورد نیاز جهت رسیدن به رهنمودهای ارائه شده با توجه به نوع محصول کشت شده در سالهای اخیر صورت گرفته است ، بر اساس این تحقیقات متداول ترین روشهای تصفیه برای محصولات خوراکی تصفیه اولیه، ثانویه و تصفیه پیشرفته قبل از گندزدایی است . و برای محصولات غیر خوراکی تصفیه اولیه و ثانویه به همراه گندزدایی است . بر اساس رهنمودهای مختلف، پایش کلی فرم به صورت روزانه برای محصو لات خوراکی و هفتگی برای محصولات غیر خوراکی ضروری است . همچنین پایش مداوم سایر پارامترها از قبیل TSS ، کدورت، مواد آلی و مقدار کلر باقی مانده نیز برای محصولات کشاورزی ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.